Gündem Lütfiye Özipek kimdir? İşte final performansı...

Lütfiye Özipek kimdir? İşte final performansı...

05.02.2018 - 09:49 | Son Güncellenme:

Lütfiye Özipek kimdir? sorusu araştırılıyor. O Ses Türkiye 2018 birincisi olan Lütfiye Özipek kimdir? İşte Gökhan Özoğuz'un takımında yarışan ve birinciliği kazanan Lütfiye Özipek hakkında merak edilen bilgiler ve Lütfiye Özipek'in final performansı olan 'Duyanlara duymayanlara'...

Lütfiye Özipek kimdir İşte final performansı...

TV8 kanalının sevilen yarışması O Ses Türkiye dün akşam 2018'in birincisini seçti. Hadise, Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Yıldız Tilbe'nin jüri koltuğunda oturan O Ses Türkiye yarışması bu yıl Gökhan Özoğuz'un takımından olan Lütfiye Özipek'İ birinci seçti. Peki Lütfiye Özipek kimdir? İşte yanıtı...

Haberin Devamı

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR?

Lütfiye Özipek, 1990 yılında (28 yaşında) Kıbrıs'ta doğdu. Müzik kariyerine yaşlardan itibaren piyano çalarak başlayan Lütfiye Özipek, günümüze kadar müzikle uğraşmıştır.

Lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlayan Lütfiye Özipek, ilk olarak University of Nicosia'da caz eğitimi, ardından da İngiltere'de pop müzik ve söz yazarlığı eğitimi aldı ve 2013 yılında mezun oldu.

Kıbrıs'ta konserler veren Lütfiye Özipek, söylediği şarkılarda pop, caz ve alternatif müziğe yer vermiştir. Lütfiye Özipek, aynı zamanda konserlerinden hariç olarak vokal koçluğu da yaparak genç müzisyenlere yardımcı olmaktadır.