Gündem Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

24.10.2018 - 10:45 | Son Güncellenme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkındaki gelişmeler merakla takip ediliyor. Türk televizyonlarının severek izlenen ve komik simalarından biri olan Mehmet Ali Erbil'in yoğun bakıma alındığı haberi sevenlerini üzdü. Peki Mehmet Ali Erbil'in hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbilin sağlık durumu nasıl

6 gün önce evinin banyosunda düştükten sonra hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in yapılan ilk konrollerinin ardından kaburgalarının kırıldığı ve kırılan kaburganın akciğer zarının battığı bilgisi paylaşılmıştı. 6 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında dün açıklamalarda bulunan doktoru 16 yıl önce karşılaştıkları kaçış sendromu adı verilen hastalığın yaşanan düşme sonucu yeniden nüksettiği ve bu kez sürecin biraz daha ğır geçtiğini dile getirdi. İşte Mehmet Ali Erbil'in doktorunun yaptığı o açıklama...

Haberin Devamı

Altı gündür yoğun bakımda tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin ve Sezin ile oğlu Ali Sadi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak babası için dua istedi.

Yasmin, Ali Sadi ve Sezin Erbil, "Babamızın kendi hastalığı nüksettiği için hala yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Babamızın iyi olacağına ve hepimizi yine güldürceğine eminiz" notunu düştü.

MEHMET ALİ ERBİL'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Mehmet Ali Erbil’in 16 yıl önce ortaya çıkan ‘kaçış sendromu’ hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka, “Şu an için bir şey söyleyemiyoruz ,beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim” dedi.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbilin sağlık durumu nasıl

Mehmet Ali Erbilin sağlık durumu nasıl