Gündem MSB'den son dakika açıklaması! Kandil ve Hakurk'ta PKK'ya operasyon

MSB'den son dakika açıklaması! Kandil ve Hakurk'ta PKK'ya operasyon

14.11.2023 - 10:32 | Son Güncellenme:

Kandil ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı teröriste yönelik operasyon düzenlendi. Operasyona ilişkin MSB'den açıklama yapıldı.

MSB'den yapılan açıklamada, 'Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. “Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz.' denildi.

Haberin Devamı

BİR OPERASYON HABERİ DAHA!

Pençe Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kg plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneği tespit edilerek imha edildi.

MSBden son dakika açıklaması Kandil ve Hakurkta PKKya operasyon

Konuyla ilgili MSB'den yapılan açıklamada, 'PKK’lı teröristleri teker teker etkisiz hâle getiren Kahraman Mehmetçik, terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine aralıksız devam eden Mehmetçik, teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kg plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneğini tespit ederek imha etti.' denildi.