Gündem Murat Ceylan kimdir? Survivor gönüllüler takımı

Murat Ceylan kimdir? Survivor gönüllüler takımı

04.06.2018 - 17:05 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüler takımı için mücadele eden Murat Ceylan yarışmalarda gösterdiği performansının yanı sıra birleşme partisinde ortaya çıkan sesi ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Survivor parkurlarında adeta esip gürleyen Murat Ceylan kimdir?

Murat Ceylan kimdir Survivor gönüllüler takımı

Murat Ceylan, Survivor'da gönüllüler takımı için mücadele ediyor. Yarışmalarda gösterdiği performansın yanı sıra adada ki uyumu ile de herkesin takdirini kazanan Murat Ceylan, Survivor için en iddialı isimler arasında yer alıyor. Peki Murat Ceylan kimdir?

Haberin Devamı

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan Wish, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Şu an ise Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Kulubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness'a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.