Gündem Öykü hem ağladı hem ağlattı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öykü hem ağladı hem ağlattı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.04.2019 - 23:09 | Son Güncellenme:

Kızım 26. son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Öykü, babası ile beraber gittiği gezide hastalığını öğrendi. Öykü’nün gözyaşı döktüğü anlar herkesi duygulandırdı. Demir ise suçu kendinde aradı. Ekran başındaki herkes yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öykü hem ağladı hem ağlattı Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her Cuma saat 20:00’de TV 8 ekranlarına gelen Kızım, yine duygu yüklü bir bölümle seyircinin karşısındaydı. Öykü gittikleri gezide hastalığını öğrendi. Demir ise gittiklerine pişman olup kendini suçladı. Öykü’nün döktüğü gözyaşları ekran başındakileri de ağlattı. İzleyenler yeni bölüm fragmanı için şimdiden beklemeye koyuldu bile. Kızım 27. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken yayınlandığında sayfamızda izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir kızını mutlu edebilmek için okulda düzenlenen geziye kızı Öykü'yü de götürüyor. Yemek sırasında bir velinin siz geziye nasıl katılabildiniz Öykü hasta değil mi sorusu ile neye uğradığını şaşıran Demir, kızına yalan söylediği için pişman oluyor.
Öykü ise gerçeği öğrendiğinde babasına neden yalan söylediğini soruyor. Gözyaşlarına hakim olamayan Öykü babası Demir'i derinden yaralıyor.