Gündem Öykü kaçırıldı, Demir şokta? Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öykü kaçırıldı, Demir şokta? Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.04.2019 - 22:45 | Son Güncellenme:

Kızım 29. son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Demir ile Candan ayrılmanın eşiğine geldi. Demir Candan'ı başkası ile görünce adeta yıkıldı. Öte yandan evini yakanın Ahmet olduğunu öğrenen Demir onun peşine düşerken Öykü’nün kaçırıldığını öğrenince ikinci darbeyi de yedi. Heyecanlı son bölümün ardından herkes yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki Kızım 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Öykü kaçırıldı, Demir şokta Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her Cuma saat 20:00’de TV 8 ekranlarına gelen Kızım’da nefes kesen bir bölüm geride kaldı. Demir ile Candan’ın ilişkisi bozulurken Öykü’nün kaçırılması Demir’i şok uğrattı. Seyirciler yeni bölüm fragmanı için şimdiden beklemeye koyuldu bile. Kızım 26. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken yayınlandığında sayfamızda izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir, evi kimin yaktığını öğrenince Ahmet'in peşine düşer. Eski günlerdeki gibi yine bir arada olan Cemal, Uğur ve Demir, Ahmet'in peşine düşer. Ahmet takip esnasında peşini bırakmasını ve sevdiklerinin peşine düşmesi gerektiğini söyleyince takibi bırakan ekip apar topar soluğu evde alır. Eve giden Demir Öykü’yü orada bulamaz ve adeta şoka girer.
Tüm bu olaylar yaşanırken Demir ve Candan arasında süren formalite evlilik konusunda Candan ilk konuşmasını yapar. Murat'ın baskısının yanı sıra Candan bu evliliği bitirme teklifinde bulunur. Peki Demir ve Candan ayrılacak mıdır?