Gündem Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırı

Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırı

08.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan milletvekili, Öztürk Yılmaz, partisinin genel merkezindeki ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı. Sağ bacağından 4 bıçak darbesi ile yaralanan Yılmaz’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırı

Yenilik Partisi’nin Çankaya ilçesindeki genel merkezine görüşme için geldiği ifade edilen saldırgan, odada yaklaşık 15 dakika kaldı. Bir süre sonra Yılmaz ile tartışmaya başlayan saldırgan, 4 bıçak darbesiyle Yılmaz’ı bacağından yaraladıktan sonra kaçtı. Sağ bacağından yaralanan Yılmaz özel bir hastaneye kaldırıldı. Yenilik Partisi’nden yapılan açıklamada, “13. Cumhurbaşkanlığı adayı ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı” denildi.

Haberin Devamı

Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırı

Bolu’da yakalandı

Öztürk Yılmaz’ı bıçakla yaraladıktan sonra kaçan Serhat K., Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yakalandı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Bolu Asayiş Şube Müdürlüğü’nde bekletilen Serhat K., daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından teslim alındı. Şüpheli, polis ekibi tarafından Ankara’ya götürüldü.