Gündem Patrondan hırsız çalışana dayak! İki gün önce işe girmişti

Patrondan hırsız çalışana dayak! İki gün önce işe girmişti

24.09.2023 - 11:02 | Son Güncellenme:

İki gün önce bir fırında işe başlayan şahıs, arkadaşını arayıp çalıştığı yerden telefon çalmasını söyledi. Patron ise bu durumu fark edince olanlar oldu.

Olay, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Şişli Ergenekon Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokakta bir fırın işleten Kemal Yılmaz Y. olaydan 2 gün önce çalışması için Bekir isminde bir şahsı işe aldı.

Haberin Devamı

Fırında çalışmaya başlayan Bekir, olay günü bir arkadaşını arayarak hırsızlık yapması için uygun ortam olduğunu, gelip telefon çalabileceğini söyledi.

FARK EDİNCE ODAYA ÇAĞIRDI

Yaşananları fark eden patron Kemal Yılmaz Y., çalışanı odaya çağırdı.

Önce Bekir isimli yeni çalışanı ile konuşan patron, daha sonra yumruk atmaya başladı. Dakikalarca çalışanı döven patronun seslerini duyan diğer çalışanlar, araya girdi. Patronunun elinden zor kurtulan çalışan arkasına bile bakmadan kaçtı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken, patronu diğer çalışanlar güçlükle sakinleştirdi.

Öte yandan, olayla ve dayakla ilgili tarafların birbirleri hakkında şikayette bulunmadıkları öğrenildi. Ayrıca güvenlik kamera görüntüsünü dayak atan patronun, fırıncıların sosyal medya grubundan dikkatli olmaları amacıyla paylaştığı bildirildi.

Haberin Devamı

Patrondan hırsız çalışana dayak İki gün önce işe girmişti