Gündem Şehit askerin ailesine verilen ev törenle teslim edildi

Şehit askerin ailesine verilen ev törenle teslim edildi

08.08.2023 - 13:17 | Son Güncellenme:

Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan'ın ailesine, Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası ile jandarma tarafından verilen evin anahtarı törenle teslim edildi.

Şehit askerin ailesine verilen ev törenle teslim edildi

Irak’ın kuzeyinde geçen yıl 24 Mayıs'ta Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan’ın (24) ailesine Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası ile jandarma tarafından ev verildi.

Haberin Devamı

Kayseri Valiliği'nde gerçekleştirilen evin teslim törenine, Vali Gökmen Çiçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyt Özdemir ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan’ın ailesi katıldı.

Şehit askerin ailesine verilen ev törenle teslim edildi

Teslim töreninde konuşan Vali Çiçek, “Öncelikle 24 Mayıs 2022’de Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Harekatı kapsamında icra edilen operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan kardeşimiz Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin yapmış oldukları fedakarlıkları hiçbir zaman unutmayacağız. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah bizleri onlara karşı mahcup etmesin" dedi.