Gündem Şişli'de korku dolu anlar! Klima motoruna çıktı, intihar etmek istedi

Şişli'de korku dolu anlar! Klima motoruna çıktı, intihar etmek istedi

29.11.2023 - 10:27 | Son Güncellenme:

Şişli’de alkolü olduğu iddia edilen bir kadın, evinin penceresinin önündeki klima motorunun üzerine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Şişlide korku dolu anlar Klima motoruna çıktı, intihar etmek istedi

Olay, dün 16.00 sıralarında Şişli Feriköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir binanın 4. katındaki dairede yaşayan eden K.S.M. isimli bir kadın, alkolün de etkisiyle pencerenin önündeki klima motorunun üzerine çıktı.

Haberin Devamı

Kadın ardından motorun üzerine oturarak intihar girişiminde bulundu. Ayaklarını sarkıtarak dakikalarca motorun üzerinde oturan kadın, adeta yürekleri ağızlara getirdi.

Şişlide korku dolu anlar Klima motoruna çıktı, intihar etmek istedi

"SERAP BEN GELEYİM Mİ?"

Çevredeki vatandaşlar, kadının atlamak üzere olduğunu görünce itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri genç kadını ikna etmek için büyük çaba gösterdi. Aynı dakikalarda yaşlı bir kadın intihar girişiminde bulunan genç kadını, “Serap, ben geleyim mi?” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Genç kadının atlamak üzere olduğunu fark eden itfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla hızlı bir şekilde müdahale etmeyi başardı.

ALKOLLÜ KADINI İTFAİYE KURTARDI

Kadını, sakince araca alan ekipler, aşağıya indirdi. Olayın ardından genç kadın, dakikalarca gözyaşlarına hakim olamazken, önlem amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yaşanan panik anları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.