Gündem Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü! Kanlar içinde eve geldi, hayatını kaybetti

Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü! Kanlar içinde eve geldi, hayatını kaybetti

16.01.2024 - 03:59 | Son Güncellenme:

Şişli’de 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin, iddiaya göre dışarıda kafasına aldığı darbe sonucu kanlar içerisinde eve geldi. Arkadaşlarını yardım için eve çağıran Aksin, hayatını kaybetti. 49 yaşındaki mühendisin iki arkadaşı gözaltına alındı.

Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü Kanlar içinde eve geldi, hayatını kaybetti

Olay, saat 22.00 sıralarında Şişli Teşvikiye Mahallesi Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 3 katlı binanın 2’nci katında yalnız yaşadığı öğrenilen Mühendis Fatih Aksin, henüz bilinmeyen bir nedenle kafasına dışarıda darbe aldı. Kanlar içerisinde eve gelen Aksin, iki arkadaşına mesaj atarak yardım istedi. İddiaya göre, evine gelen arkadaşları, Aksin’in kafasında darbe ve kanlar olduğunu gördü.

Haberin Devamı

MÜHENDİS FATİH AKSİN KAFASINA ALDIĞI DARBE SONUCU EVİNDE KANLAR İÇİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Aksin, saatler sonra evde hareketsiz kaldı. Durumu fark eden arkadaşları olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan incelemelerde Fatih Aksin’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü Kanlar içinde eve geldi, hayatını kaybetti

Yardıma gelen iki arkadaşın polis ekiplerine verdiği bilgide, “Arkadaşımız dışarıda darp edildi, eve geldiğimizde kafasında darp izleri ve kan vardı. Daha sonra hayatını kaybetti” dedikleri öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı evde uzun süre incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından talihsiz adamın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, şüphe üzerine Aksin’in iki arkadaşını gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Haberin Devamı

Polis ekipleri, yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.