Gündem Çukura gömülü 3 cesette şok itiraf! Yasak aşk ortaya çıktı... Kendi çocuklarına acımadı

Çukura gömülü 3 cesette şok itiraf! Yasak aşk ortaya çıktı... Kendi çocuklarına acımadı

11.02.2024 - 16:42 | Son Güncellenme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde öldürülen 7 aylık hamile anne ve 2 çocuğunun cansız bedenleri toprağa verilirken, şoke eden detaylar da ortaya çıktı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde öldürülen 7 aylık hamile anne ve 2 çocuğunun cansız bedenleri kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haberin Devamı

İskenderun ilçesinde yaşayan 7 aylık hamile olan 33 yaşındaki Selma Abacı ve çocukları 2 yaşındaki Sait Kerim Abacı ve 1 yaşındaki Hamza Azat Abacı, Turgay K. isimli şahıs tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü. Jandarma ekipleri, şahsın cesetleri bıraktığını söylediği bölgeye giderek yaptığı aramada hamile anne ve 2 çocuğun cansız bedenleri Bitişik Mahallesi Demen Yaylasında çukur içine gömülmüş halde bulmuştu.

Otopsi işlemleri tamamlanan cenazeler, sabah saatlerinde Abacı’nın yakınları tarafından teslim alındı. Yakınları tarafından teslim alınan cenazeler, Sarıseki Mahallesi'ne getirildi. Anne ve çocuklarının cansız bedenleri, mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Sarseki Narlık Mezarlığında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Çukura gömülü 3 cesette şok itiraf Yasak aşk ortaya çıktı... Kendi çocuklarına acımadı

“ONUN CEZASINI ALLAH VERECEK, ÖYLE UMUYORUM”

Ölen Selma Abacı’nın akrabası olan Oğuz Abacı, ”Söylenecek bir söz yok, sözün bittiği yer. Acımız var, Allah rahmet versin bize de sabır versin. Ben şahsen tanımıyorum ama yakın mahallede yaşıyormuş. Biz de dün öğlen öğrendik. Bir hafta önce kızı ve çocukları yukarı götürmüş. Olayı tasarlamış sanırım. Orada da cinayeti işlemiş. Jandarma ekipleri sıkı bir takip sonucu zanlıyı yakaladılar. Onun cezasını Allah verecek öyle umuyorum” dedi.

Çukura gömülü 3 cesette şok itiraf Yasak aşk ortaya çıktı... Kendi çocuklarına acımadı

İFADE ORTAYA ÇIKTI

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 7 aylık hamile Selma Abacı (37) ile çocukları Kerim (3) ve Azat'ı (2) öldürüp, su kanalına attığı suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen eski köy korucusu Turgay Kaya'nın (42) ifadesi ortaya çıktı.

ÖLDÜRDÜKLERİ KENDİ ÇOCUKLARI

Kaya ifadesinde, evli olduğunu ancak birkaç yıl önce eşinden ayrılan Selma Abacı ile tanıştığını söyledi. Abacı'ya kendisini bekar olarak tanıttığını anlatan Kaya, Kerim ile Azat'ın da kendi çocukları olduğunu belirtti.

"ÖFKEYE KAPILDIM"

Kaya, olay günü tartıştıklarını, bunun üzerine anlık öfkeye kapılıp, Selma Abacı ile 2 çocuğunu öldürdüğünü söyledi.

'PİŞMANIM' DİYE AĞLADI

İşlemleri sonrası tutuklanan Kaya, jandarma aracına bindirildiği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına çok pişman olduğunu söyleyip, ağladı.

Haberin Devamı

Çukura gömülü 3 cesette şok itiraf Yasak aşk ortaya çıktı... Kendi çocuklarına acımadı

Çukura gömülü 3 cesette şok itiraf Yasak aşk ortaya çıktı... Kendi çocuklarına acımadı

Yazarlar