Gündem Ümraniye'de dehşet! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü

Ümraniye'de dehşet! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü

23.02.2024 - 14:18 | Son Güncellenme:

Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü.

Olay, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan sitede sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Suat Güney, sitede bulunan dairelerinde önce kızları Mine Güney (30), Zeliha Güney (31)'i daha sonra da dini nikahlı eşini Yasemin Ünlü'yü tabancayla vurdu.

Haberin Devamı

Olayın duyulmasıyla birlikte siteye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 3 kişinin öldüğü belirlendi.

İKİ DAİREDE CİNAYET

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında cenazeler İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Suat Güney'in önce tek yaşayan kızını öldürdüğü sonrasında diğer kızı ile birlikte yaşayan imam nikahlı karısı Yasemin Ünlü'yü vurduğu öğrenildi.

"14 YILDIR BURADAYIM İLK DEFA BÖYLE BİR OLAY OLDU"

Olayla ilgili konuşan site sakini Yasemin Sevimli, "Bu sitede kapı gıcırtısı bile duyulmazdı. Böyle bir olayı, 14 yıldır burada yaşıyorum ilk defa gördüm. Çok dehşete kapıldık ve üzüldük. Adam kaçmış" dedi.

Olayla ilgili başka bir site sakini de, "Tabancayla öldürmüş. İlk önce kızını öldürmüş. Diğer kızını ve karısını vurmuş. Okuldan geldiğimde polisleri gördüm" diye konuştu.

Haberin Devamı
1/12

2/12

3/12

4/12

5/12

6/12

7/12

8/12

9/12

10/12

11/12

12/12

SOKAKTA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde de F.M., tartıştığı Fırat Yurteri'ni (32) sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay, saat 10.00 sıralarında, Yaşar Kemal Mahallesi 6004 Sokak'ta meydana geldi. F.M. ile Fırat Yurteri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Ümraniyede dehşet Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü

Fotoğrafta: Fırat Yurteri

Tartışmanın büyümesi ile F.M., çıkardığı tabanca ile Yurteri'ne 4 el ateş etti. Sırtına isabet eden kurşunlar Yurteri ağır yaralanırken, şüpheli kaçtı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Yurteri, kurtarılamadı. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Mahalle sakini Nilüfer Barut (41) ise "Çok sayıda silah sesi duydum ama kim tarafından vurduğunu görmedim" dedi. Soruşturma sürüyor. (Kadir ÖZEN-Tekin GÜRBULAK /İZMİR, (DHA)