Gündem Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta belli olacak? (MEB)

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta belli olacak? (MEB)

15.01.2019 - 09:32 | Son Güncellenme:

Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları bugün açıklanacak. Mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih ve atama süreci başlayacak. Toplamda 20 bin öğretmenin ataması yapılacak. Peki sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta belli olacak (MEB)

Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları bugün açıklanıyor. MEB tarafından 20 bin Sözleşmeli Öğretmen alımının yapılacağının duyurulmasının ardından personel.meb.gov.tr adresi üzerinden sürece ilişkin detaylar adaylara duyurulmuştu. Sözleşmeli Öğretmenlik için ön başvuruların ardından 1-31 Aralık tarihleri arasında belirlenen kontenjanların 4 katı tutarında aday mülakat sınavında ter döktü. Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANACAK

MEB tarafından daha önce duyurulan atama ve kontenjan listesi üzerinden yayımlanan takvime göre Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçlarının gün içerisinde adaylara duyurulması bekleniyor. Saat kaçta açıklanacağı ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 16-18 Ocak tarihleri arasında Sözlü sınav sonuçlarına itiraz ve itiraz sonuçlarının değerlendirilmesi işlemleri gerçekleştirilecek.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta belli olacak (MEB)