Gündem Survivor'da büyük değişiklik! Acun Ilıcalı'dan Kıbrıs finali ile ilgili önemli açıklama - İzle

Survivor'da büyük değişiklik! Acun Ilıcalı'dan Kıbrıs finali ile ilgili önemli açıklama - İzle

23.06.2016 - 09:53 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam ekrana gelen son bölümünde yapılan açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı, Survivor 2016 Kıbrıs finali ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Survivor 2016'da büyük değişikler yapıldı. Peki Semih Öztürk yarışmaya devam edebilecek mi? İşte o detaylar...

Survivorda büyük değişiklik Acun Ilıcalıdan Kıbrıs finali ile ilgili önemli açıklama - İzle

Survivor’da dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk, geçirdiği ameliyatın ardından Survivor adasına geri döndü. Dominik’in başkenti Santo Domingo’da parmağından ameliyat olan ve ardından ABD’nin Houston kentindeki hastaneye gönderilen Semih Öztürk yeniden Survivor adasına geldi ve yaşadıklarını anlattı. Oyun sırasında aldığı darbeyle birlikte sol baş parmağında eklem kısmında kırık oluştuğunu söyleyen Semih “Parmağımda eklem kısmında ciddi bir kırık oldu.

Haberin Devamı

Başkent Santo Domingo’da yapılan ameliyat iyi geçti. Ancak parmağımda doku zedelenmesi vardı ve fonksiyonel anlamda riski sıfıra indirmek için Houston’da sadece elle ilgilenen çok önemli tıp merkezine gittik. Dünyanın bu konuda en iyi doktorlarından biriyle görüştük. Kendisi ameliyatın başarılı olduğunu ve durumun iyiye gittiğini söyledi” dedi.

Nagihan'ın acı dolu anları! Parkurdan ters düştü....

Final oyununda Atakan'la karşılaşan Nagihan, suya ters bir şekilde düştü. Bacağı kasılan Nagihan kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

Atakan'a puan kaptıran Serkay çok sinirlendi!

Final oyununda Atakan'a saniye farkla kaybeden Serkay, puanı kaptırınca hayli sinirlendi.

SEMİH KIBRIS FİNALİNE OLACAK MI? ACUN ILICALI AÇIKLADI

Haberin Devamı

Semih’in büyük finale günler kala yaşadığı sakatlığın ardından ise Survivor’da kurallar yeniden değişti. Acun Ilıcalı Survivor’da konseyde Semih Öztürk’ün durumunu ve Survivor finalinin nasıl yapılacağını açıkladı.

Survivor’da kalan 5 yarışmacı Semih, Nagihan, Atakan, Serkay ve Damla Kıbrıs’taki finale direk gitme hakkı kazandı ve finale kadar eleme olmayacak. İşte Acun Ilıcalı’nın açıklamaları:

“Survivor’da finale bir adım kala ilk defa böyle bir durumla karşılaştık. Yaptığımız toplantılarda adil bir çözüm bulduk. Semih bundan sonra oyunlara katılamayacak. Eğer Semih dokunulmaz olur ve diğer 4 kişiden biri elense bu adil olmazdı. Aynı şekilde Semih’in dokunulmaz olmaması, yarışamayacak birisi için de adil olmazdı. Bu durumda tek bir çözüm vardı.survivor-konsey-son-yeni

Survivor büyük finali bu sene 5 yarışmacıyla olacak. Hepiniz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde yapılacak büyük finale gidiyorsunuz. 5 yarışmacı gidiyor ama yarı final ve final oylamaları olacak. Ayrıca Kıbrıs finali öncesinde Semih’in katılamayacağı ve 4 yarışmacının 2 gün boyunca oynayacağı final oyunları yapılacak. Bu oyunlarda 1. olan yarışmacı Kıbrıs’ta son gün direkt olarak finale kalan iki isimden biri olacak. Oyunlarda 2. olan yarışmacı ise yarı finalde elemeye çıkmaya hak kazanacak.

Semih Öztürk ve oyunlarda 1. ve 2. olamayan diğer iki yarışmacı ise Kıbrıs’taki finallerin 1. gününde oylamaya çıkacak. O akşam sms oylamasında iki kişi elenecek. Kalan bir kişi ise diğer yarı finalistle ertesi gün elemeye çıkacak. 29 Haziran Çarşamba günü ise büyük final yapılacak. Survivor’da birinci olan yarışmacımız ise 500 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak”

Haberin Devamı

Yayınlanan yeni bölümde Ada Konseyinde Acun Ilıcalı Survivor 2016 finalinin kurallarını açıkladı.

Acun Ilıcalı Semih'in sakat olup bundan sonra oynayamayacağı için adil bir Survivor olması gerektiğini düşünerek eleme yapılmayacağını ve Semih, Damla, Nagihan, Serkay ve Atakan'ın Kıbrıs'a gideceğini belirtti.

Pazartesi akşamı 2 oyun oynanacak ve bu oyunu kazanan 1. isim Kıbrıs finaline doğrudan gidecek. İkinci isim yarı finale yükselecek üçüncü ve dördüncü isim ise Semih ile birlikte SMS oylamasına girecek ve bu oylamadan en az SMS alan 2 yarışmacı finale gidemeyecek. 29 Haziran Çarşamba günü ise Survivor 2016 finali yapılacak ve büyük ödül sahibini bulacak.

Haberin Devamı

Survivor 2016 Kıbrıs finalinde Semih Öztürk olacak mı?

Survivor 2016 yeni bölümde Perşembe akşamı ödül oyunu yapıldı. Yeni bölümde ödül için mücadele eden takımlar oyunu ardından ada konseyine gitti. Ünlüler takımında yer alan Semih Öztürk nihayet Survivor'a geri döndü ancak sakat olarak döndü. Acun Ilıcalı ada konseyinde Semih'in geleceğini açıkladı. Semih elenmedi ancak bundan sonra parmağı kırık olduğu için oyunlarda oynayamayacak.

Survivor 2016 yeni bölümde Ödül oyununun hemen ardından 4'ün 1'i oyunu yapıldı. Bu oyunda yeşil tahtaları daha çok bulan takımına sayı kazandırırken kırmızı tahtalardan 2 tane bulan elendi. Ünlüler oyuna iyi başladı ve devamını getirdi. Ödülde ise Et Dürüm vardı ve kazanan 10-6 Ünlüler oldu. Atakan ve Nagihan et dürümü kazanarak afiyetle yedi.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2016 yeni bölümde bu akşam yarışmacılar ödül oyunu için parkura çıktılar. Yeni bölümde kazanan takımı yine bir muhteşem ödülün sahibi oldu. Semih'in sakat olduğu Survivor'da heyecan dolu bir bölüm daha geride kaldı. İlk turu önde bitiren Ünlüler ikinci turda 3-0 önde başladı.

Haberin Devamı

Survivor 2016 Ödül Oyununda kazanan Ünlüler Takımı oldu.