Gündem Survivor'da dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

25.02.2018 - 10:29 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de büyük mücadele devam ediyor. Surivvor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Peki All Star ve Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Survivorda dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı Eleme adayları kimler oldu

Survivor heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Survivor 2018'de hız kesmeyen mücadele yine izleyicisini ekrana kilitledi. Bu akşam Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki dün akşamki Romanya- All Star takımlarından kazanan kim oldu ve bu akşam dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Büyük bir heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununda güç ve denge ön plana çıktı. İçlerinden birinin yarışmadan elenmemesi için büyük bir mücadele örneği gösteren takımlar, son ana kadar yarıştılar. Zorlu mücadelenin galibi ise All Star takımı kazanmayı başardı. Böylelikle bu hafta Survivor'a Gönüllüler takımından birinin veda edeceği kesinleşti!

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları da belli oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası oyunu kaybeden Gönüllüler takımından Birsen Tokgöz, Gizem Kurtulan, Cumali ve Ramazan Kalyoncu eleme adayları oldu.

ALL STAR- ROMANYA ARASINDA ÖDÜL KİMİN OLDU?

Haberin Devamı

Zorlu geçen mücadele ardından Survivor 2018'de dün akşam Romanya takımı 10-8 öne geçerek yemek ödülünün sahibi oldu.

MERVE VE NİHAT ARASINDA GERGİNLİK

Survivor All Star ve Survivor Romanya takımı heyecan dolu dakikaları ekrana getirdi. Dün akşam Survivor'da nefes kesen bir mücadele veren Survivor 2018 izleyicisini ekrana kilitledi. All Star-Romanya arasında kazanan takım Survivor Romanya oldu. Bunun üzerine kaybetmenin verdiği üzüntüyle de All Star takımı arasında gerginlik yaşanmaya başladı. Merve Aydın ve Nihat Doğan arasında yaşanan büyük gerilim bu akşam ekrana gelecek. Hırs, mücadele, zor şartlar ve büyük heyecanın yaşandığı Survivor 2018 bu akşam nefes kesecek.