Gündem Survivor'da kim elendi? Türkiye-Yunanistan maçını hangi takım kazandı?

Survivor'da kim elendi? Türkiye-Yunanistan maçını hangi takım kazandı?

19.03.2018 - 07:30 | Son Güncellenme:

Survivor'da 28. yeni bölüm büyük heyecana sahne oldu. Önemli gelişmelere sahne olan yeni bölümde, Türkiye-Yunanistan mücadelesi nefesleri keserken, bu hafta adaya veda eden isim de belli oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi ve Türkiye-Yunanistan maçını hangi takım kazandı? İşte tüm bu soruların cevapları...

Survivorda kim elendi Türkiye-Yunanistan maçını hangi takım kazandı

Survivor yeni bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Bu akşam 28. yeni bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da önce Yunanistan'la karşılaşacak takımın belli olacağı oyun oynandı, ardından nefesleri kesen Türkiye-Yunanistan maçı yapıldı. Nesefleri kesen oyunlar sonrası adaya veda eden isim de belli oldu. İşte Survivor'da günün gelişmeleri...

Haberin Devamı

SURVİVOR 28. BÖLÜMDE YUNANİSTAN RAKİBİ BELLİ OLDU!

Survivor 2018 28. bölümde Yunanistan'la yarışacak takım belli oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan ödül oyunu sonrası Gönüllüler takımını 10-7 mağlup eden All Star takımı Yunanistan'ın rakibi oldu.

TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Türkiye - Yunanistan maçı başladı. Büyük çekişmeye sahne olan zorlu randevunun sonucu belli oldu. Son ana kadar nefes nefese geçen zorlu mücadeleyi 10-9 skorla Türkiye kazandı.

ACUN ILICALI'DAN TURABİ-ADEM KAVGASI İLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

Acun Ilıcalı, aralarında büyük bir tartışma yaşandığı ortaya çıkan Turabi ve Adem ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Ilıcalı, iki yarışmacının ciddi bir şekilde uyarıldığını ve bu tarz bir olayın tekrarlanması halinde ciddi bir yaptırımı olacağını konseyde tüm izleyenlere duyurdu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün gece oynanan Dokunulmazlık Oyunu sonrası yapılan konseyde 3 eleme adayı İpek, Ramazan ve Birsen olmuştu. Yapılan halk oylaması sonucu bu hafta adaya veda eden isim ise İpek oldu.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA YENİ BİR YARIŞMACI DAHA!

Survivor'da sakatlanan yerine gelen isim belli oldu. Sevilen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklamayı resmen Instagram adresinde yaptı. İşte Ilıcalı'nın açıklaması: "#Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum."

BERNA İLE SAHRA KAVGA ETMİŞTİ

2015 yılında aynı takımda yarışan Berna ve Sahra kavga etmişti. Kavga sonrası Berna diskalifiye olmuştu. Berna ve Sahra 2015'te olduğu gibi All Star'da da aynı takımda yarışacak.

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya’nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim aldı.

Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.

Haberin Devamı

İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır.

Survivorda kim elendi Türkiye-Yunanistan maçını hangi takım kazandı