Gündem Yargı dizisinin Canberk’i Çağrı Atakan: Survivor’da gönlüm onlardan yana

Yargı dizisinin Canberk’i Çağrı Atakan: Survivor’da gönlüm onlardan yana

01.05.2024 - 17:08 | Son Güncellenme:

İlk olarak Çukur dizisinde izledik onu… Sonrasında 2021 yılında Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarıştı. Ancak yarışmadan sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. 

Bir süre ekranlara ara veren Çağrı Atakan, bu kararını Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Yargı” için bozdu. 43 yaşındaki oyuncu, borsacı ‘Canberk’ karakteriyle diziye dahil oldu.  Biz de Milliyet Youtube kanalında yayınlanan ‘’Ünlü Sohbetleri’’ programı için kendisiyle buluştuk ve çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Öncelikle hayırlı olsun ile başlayayım. Yargı dizisine dahil oldun. Borsacı Canberk karakteriyle… Nasıl gidiyor?

Çok keyifli gidiyor. Çok özlemişim çalışmayı. Yargı da çok güzel ve başarılı bir iş. İçine girince daha iyi anladım. Herkes çok tatlı. Çok iyi oyuncular var zaten. Kamera arkası da şahane…

Niye bu kadar ara verdin?

İlk sene biraz dinlenmek istedim. Sonrasında da bir türlü istediğim gibi bir iş denk gelmedi.

Yargı'ya dahil olma süreci nasıl gelişti?

Teklif geldi ve bende hiç düşünmeden kabul ettim. Kim olsa kabul eder herhalde…

Dizi ekibiyle nasıl bir uyumunuz var? Çok başarılı oyuncular ve çok başarılı bir ekip var…

İletişimimiz çok iyi. Yönetmenimiz Ali beyle tanışıyordum önceden zaten. Zeynep Atılgan ile daha çok sahnemiz var. O da çok tatlı birisi. Pınar Deniz öyle… Bayramda herkese çikolata getirmiş. Gerçekten aile gibiler.

Haberin Devamı

Canberk Parla’nın hayatına bir girdi pir girdi… Bu işin sonu nereye varır?

Aslında hayatına girmek istiyorum ama olmadı tam henüz. Bir akış da var dizide tabi… Canberk niye geldi, acaba Parla ile niye ilgileniyor? Bende çok merak ediyorum. Neler olacağını göreceğiz. Sema hanım neler yazacak bakalım…

Yargı 3 sezondur büyük başarıyla ilerliyor. Ama bu yıl final olacağı açıklandı. Sen bu başarıyı neye bağlıyorsun?

Aile olmak çok önemli. Bu konuda çok şanslıyım. Daha önce Çukur’da oynamıştım. O da öyleydi. Bu işte en önemli şey birbirine destek olmak ve karşılıklı iletişim. Tabi ki muhteşem bir senaryo. Kaan’ı zaten çok beğeniyordum. Uğur bey çok iyi bir oyuncu. Pınar hanım da öyle… Ali Bilgin faktörü. Hepsi bir araya gelince güzel bir iş ortaya çıkıyor.

Final için bir tahminin var mı? Sürprizler olur mu?

Hiç bilmiyorum ama sürprizli bir final olur herhalde. Dışarıda insanlar Yargı’yı çok seviyor. Bir gün set çıkışı Zeynep ile yemek yiyelim dedik. İnsanlar hemen yanımıza geldi. Çukur dizisi döneminde de bir gün Cihangir Ceylan ile spordan çıkmış, yürüyorduk.

Bir çocuk oturmuş hüngür hüngür ağlıyordu. Bizi görünce bir anda gülümsemeye başladı. Çok mutlu olmuştum. İnsanların hayatına bir ışık olmak çok güzel bir his.

Haberin Devamı

Borsacıyı canlandırıyorsun ama gerçek hayatta borsa ile aranın hiç iyi olmadığını duydum. Diziden sonra bu durum değişir mi?

Herhalde Türkiye’nin yüzde 90’ı borsa oynuyor. Ben hiç anlamıyorum borsadan. Bilmediğim bir şeyi yapmak da bana çok doğru gelmiyor. Riskli buluyorum. Ben daha garanticiyim bu konularda sanırım.

"KEMAL SUNAL FİLMLERİNİ İZLERKEN BİLE AĞLARIM "

Canberk’ten çok bahsettik. Biraz güvenilmez ve çapkın da dedim ama Çağrı özel hayatında nasıl birisidir? Aşık Çağrı’yı tarif edebilir misin?

Çok duygusal biriyim. Kemal Sunal’ın bir filmini izlerken bile ağlayabilirim. Âşık olduğum zaman da karşımdaki insanı mutlu etmek için her şeyi yapıyorum. Çok verici oluyorum. Bu durum bazen iyi bazen kötü oluyor. Ama 20’li yaşlarımda kendimi daha çok kaptırıyordum.

Bu yoldaki yolculuğunun aslında annenin isteğiyle başladığını biliyorum… Oyunculuk senin için ne ifade ediyor?

Oyunculuk beni çok mutlu ediyor. İnsanın bu dönemde mutlu olduğu işi yapması da gerçekten zor ve çok kıymetli.

Haberin Devamı

Daha önce verdiğin bir röportajda ‘’annemi gururlandırmak istiyorum’’ demiştin. Görünen o ki bunu başardın. Annen seni ekranda gördüğünde neler hissediyor?

Önceleri daha haylaz bir çocuk ve evlattım. Annemi çok mutlu edememiştim. Bazı şeylerin değerini daha sonra anladım. Annem benim için çok değerli ve onu mutlu görünce bende mutlu oluyorum.

Bir gün şu karakteri oynamak isterim dediğin bir rol var mı?

Türk tarihinde çok önemli figürler var. Bende bu önemli kişilerden birini oynamak isterim.

Peki şu isimle oynamayı çok isterim dediğin, örnek aldığın kimler var?

Çok iyi oyuncular var. Kaan Urgancıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ… Aras Bulut İynemli hem muhteşem bir insan ve müthiş bir oyuncu.

İleriye dönük planlar neler? Belli olan projeler var mı?

Bazı görüşmeler var. Ama nazara çok inanıyorum o yüzden şu an söylemeyeyim. Yeni sezon için sürprizler var, inşallah olur.

Şunu yapmazsam içimde kalır dediğin ne var?

Tiyatro yapmazsam içimde kalır. Çok istiyorum. Onun enerjisi bambaşka…

Haberin Devamı

Sen 2021 yılında Survivor’a katıldın. Şu an Survivor’ı takip ediyor musun? Favorin var mı?

Takip ediyorum. Bu sene de izliyorum. Orası da çok güzel bir aile. Sevdiğim ve şampiyon olursa mutlu olurum dediğim insanlar da var.

Kimler?

Ogeday ve Damlacan diyebilirim. İkisi de çok sevdiğim insanlar. Gönlüm onlardan yana…