Gündem Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 3 Mayıs Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 3 Mayıs Yemekteyiz birincisi...

03.05.2019 - 19:27 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de haftanın birincisi açıklandı! Hafta içi her akşam Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla TV 8 ekranlarında olan Yemekteyiz’de yine çekişmeli bir hafta geride kaldı. İddialı isimlerin mücadele ettiği yarışmada, zorlu ve eğlenceli geçen haftanın kazananı belli oldu. Haftanın kazananı olan isim 10 bin lira değerindeki büyük ödülü almaya hak kazandı. İşte 3 Mayıs Yemekteyiz birincisi olan isim...

Yemekteyizde kim birinci oldu 3 Mayıs Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz’de haftanın kazananı belli oldu! Yemekteyiz'de 10 bin liralık büyük ödül sahibini bulurken, hafta boyunca tartışma bir an olsun eksik olmadı. Peki Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmada bu hafta kim rakiplerini geride bırakmayı başardı?

Haberin Devamı

3 Mayıs günü yayınlanan haftanın son bölümünde Onur Büyüktopçu, 10 bin liralık ödülü kazanarak haftanın şampiyonu olan ismi açıkladı. Yemekteyiz'de haftanın birincisi Ömer Bey olurken, haftanın ikincisi de Ayten Hanım oldu.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞIYOR?

ÖMER AKÇAY

Birinci gün yarışmacısı. 46 yaşında, ses sanatçısı. Aslen Erzurumlu olan Ömer Akçay, 15 yıldır profesyonel olarak sahne alıyor. Hobileri, pikniğe çıkmak, futbol oynamak ve mutfakta zaman geçirmek, yemek yapmak.

MELİS ÜMİT BAŞ

İkinci gün yarışmacısı. 34 yaşında butik sahibi. Aslen Kayserili olan yarışmacı İstanbul'da ailesiyle yaşıyor. Mutfakta kendine çok güveniyor.

AYTEN UĞUR

Üçüncü gün yarışmacısı. Aslen Sivaslı, 47 yaşında tekstil sektöründe çalışıyor. 30 yıllık evli ve iki çocuk annesi.

Haberin Devamı

DİLAN GÜNEY

Dördüncü gün yarışmacısı. 21 yaşında, oyuncu. Aslen Elazığlı olan yarışmacı İstanbul'da ailesiyle yaşıyor. Genç yaşına rağmen mutfaktaki yeteneklerine güveniyor.

AKIN UZUNAL

Final günü yarışmacısı. 27 yaşında ve teknoloji firması sahibi. Aslen Trabzonlu ve bir yıllık evli. Yeni evli olmasına rağmen eşine yemek yaptırmadığını söylüyor..