Gündem Yoğun mesaiye ‘basket’ molası

Yoğun mesaiye ‘basket’ molası

25.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oynadığı basket maçına dair renkli görüntülerden oluşan bir video paylaştı.

Yoğun mesaiye ‘basket’ molası

“Masada, sahada, sporda mücadeleye devam” notuyla paylaşılan 1 dakika 28 saniyelik video, Erdoğan’ın spor hocası eşliğinde kondisyon bisikletiyle yaptığı fiziksel egzersiz görüntüsüyle başlıyor ve basket maçından görüntülerle devam ediyor. Basket maçında Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Alpay Özalan ve Mustafa Varank ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan eşlik etti.

Haberin Devamı

Maçta ekip arkadaşlarına taktikler verdiği görülen Erdoğan, pas verirken topu kapan Özalan’a “Faul oldu, ver ver, faul var” deyince, Özalan “Tereyağından kıl çeker gibi aldım” yanıtını verdi. “Hamza sen faul yaptın mı?” diye soran Erdoğan’a, Hamza Yerlikaya da “Topu çektim efendim, bir şey yapmadım” dedi. Videoda, Ömer Onan’a “Yap sayını Ömer, yap sayını” diye seslenen Erdoğan’ın basket attığı görüntüler de yer aldı.