Gündem Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

30.04.2016 - 13:24 | Son Güncellenme:

TRT1 ekranlarının beğeni ile takip edilen dizisi Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heyecanın bitmediği dizi Yunus Emre'de yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu bulur. İşte Yunus Emre son bölüm ve detaylı bilgiler...

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Yunus Emre aşkın Yolculuğu, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği senaryosunu Mehmet Bozdağ ve İsa Yıldız'ın yazdığı, Gökhan Atalay,Payidar Tüfekçioğlu ve Baran Akbulut gibi isimlerin rol aldığı televizyon dizisidir. İlk bölümü 18 Haziran 2015 tarihinde TRT 1'de yayınlandı.Sadece 2015 Ramazan ayı boyunca yayınlanan dizi 19 Ocak 2016 tarihinde ekranlara geri döndü.

Haberin Devamı

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı resmi sayfada yayınlanır yayınlanmaz sitemizde olacaktır...

YUNUS EMRE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 41. Bölümünde Tapduk Emre, Kadı İlyas tarafından, büyücülük suçuyla yargılanır. Yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu bulur. Bu olay sonrasında, Yunus sarsılmıştır. Şahitlerin yalancılığından emin olan Yunus, yaptığı Oyunla Tapduk Emre’yi aklamayı başarmıştır. Candaroğlu Argun Bey’in Tapduk Emre’ye yaptığı oyun, Yunus’un yardımıyla başarısız olmuştur. Bu durum Candaroğlu Argun Bey’i, son derece öfkelendirir. Yunus, Hoca Ahmet Yesevi dergâhı dervişleriyle karşılaşır. Bu dervişleri Tapduk Emre dergâhına getirir. Zahide, İsmail’i kullanarak, Yunus’a bir mektup yollar. Mektubu alan Yunus, buluşma yerine gider. Zahide, Yunus’a ilan-ı aşk eder. Yunus ise utancından bulunduğu yeri kaçarak, terk eder. Ancak onları, bir köylü gizlice dinlemektedir. Zahide konağa döner. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’ye nerede olduğunu sorar. Zahide ise kaçamak cevap verir. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’nin boğazını sıkar.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE DİZİSİ HAKKINDA

Anadolu'da Moğol istilaları baş gösterirken Yunus, Nallıhan'a kadı olarak atanır. Tapduk Emre Dergahına katılan Yunus, dervişlik yolunda ilerlemeye başlar. Ancak Molla Kasım tarafından çıkarılan bir dedikodu üzerine tekkeden gönderilir. Ancak kısa bir süre sonra tekrar geri gelir.

Oyuncu Kadrosu
Gökhan Atalay Yunus Emre
Payidar Tüfekçioğlu Tapduk Emre
Mehmet Çepiç Ahi Mesud
Pelin Orhuner Bacım Sultan
Sedat Erdiş Demirci Bayram
Baran Akbulut Molla Kasım
Ergun Taş Subaşı HASAN
Murat Ercanlı Keçeci Azmi
Umut Tanyolu Yunus Guyende
Emrah Girgin Sarı Halil
Müge Uyar Kira
Rüzgar Aksoy Mimberci Hasan
Mehmet Ali Tuncer Boluluzade Ali Taygu