Cadde 'Güzel icraatlar hep çaresizlikten doğuyor'

'Güzel icraatlar hep çaresizlikten doğuyor'

13.12.2017 - 16:20 | Son Güncellenme:

Komedyen Tolga Çevik, ‘Arkadaşım’ karakterinin nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Güzel icraatlar hep çaresizlikten doğuyor

Tolga Çevik, sanat hayatının 25’inci yılına özel Alem dergisinin objektifi karşısına geçti. Dergiye röportaj da veren ünlü oyuncunun açıklamaları şöyle:

Haberin Devamı

‘Arkadaşım’da 10’uncu, sahnede 25’inci yılınız. ‘Arkadaşım’ karakteri nasıl doğdu?
Aslında bir ihtiyaçla. Bir yapımcı bana “Komedi programı yapar mısın?” deyince Ben de “Yaparım, neden olmasın” dedim. O da “İyi, çünkü kanalla sözleşmeyi imzaladım, 13 gün sonra kasedi teslim etmemiz gerek” dedi. Acilen yeni bir şey yapmak lazımdı, ortaya ‘Arkadaşım’ çıktı. Güzel icraatlar hep çaresizlikten doğuyor.

Bu dünyaya bir kez daha gelme şansınız olsa...
Tüm tecrübeyi bırakıp gidiyorsak, tekrar hayata gelmenin pek avantajı olmaz. Gelmek ister miyim, onu da pek bilemiyorum. Pişmanlıklar mutlak ki var ama küçük şeyler. Birini kırarsam sonrasında çok pişman oluyorum mesela. Hatıralara yazılıyor çünkü. Onun dışında ben olmaktan memnunum. Yorucu ama memnunum. Yine gelsem yine ben olmakta sakınca yok gibi. Evet; ‘ben’i seçiyorum öğretmenim.

Haberin Devamı

Siz de eşiniz de evde olmayı seviyorsunuz. Evde yemek yapmak dışında nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Ev en güzel şey. Niye uzak durasın ki? Elbette bizim de bazen kendimizi dışarı atasımız geliyor ama bu çok sık olmuyor. Bizim çocuklar yetişkin kafalı, haliyle muhabbet de güzel oluyor onlarla, tartışma da. Öte yandan evde, herkesin birlikte vakit geçirmediği anlarda tek başına yapmaktan hoşlandığı bir dolu şey de var. Boş durulmaz bizim evde. Yazları da Alaçatı köyümüz, bekleriz.