Konya

Konya

Son dakika Konya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Konya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Konya haber sayfamızda...

Konya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.279 konya haberi bulunmuştur.
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi 2016 yılından beri Sivasspor'da forma giyen 33 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural'a gelen tekliflerden birinin de Fenerbahçe'den olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Sivasspor
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nde istifa! Doğanhisar Belediye Başkanı Öztoklu duyurdu
Yeniden Refah Partisi'nde istifa! Doğanhisar Belediye Başkanı Öztoklu duyurdu Konya'nın Doğanhisar Belediye Başkanı Yeniden Refah Partili (YRP) Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini, yoluna bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.
25.04.2024 Gündem
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu Konya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Ali Yaman, 42,5 yıl hapse çarptırıldı.
25.04.2024 Gündem
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü Konya’da iş yerinin tavanında bulunan lambaları düzeltmek için merdivenle 4 metre yükseğe çıkan iş yeri sahibinin elektrik akımına kapılarak zemine düşme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibi hastaneye kaldırılırken, yapılan muayenelerinde sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılması üzerine hastaneden taburcu edildi.
25.04.2024 Haberler
Elektrik akımına kapıldı 4 metre yükseklikten düştü
Elektrik akımına kapıldı 4 metre yükseklikten düştü Konya’da iş yerinin ampullerini değiştirmek isteyen Uğur Bitim (49), elektrik akımına kapılıp, 4 metre yüksekliğindeki merdivenden düştü. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
Yıldız Dağı tırmanışında kaybolan öğretim üyesi aranıyor
Yıldız Dağı tırmanışında kaybolan öğretim üyesi aranıyor Mersin Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 3 bin 150 rakımlı Yıldız Dağı'na tırmanış yaptıktan sonra dönüş yolunda kaybolan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar (79) için arama çalışması yürütülüyor.
25.04.2024 Gündem
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Haberler
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, ligde kalmayı garantileyerek Fenerbahçe maçına mutlak 3 puan düşüncesiyle çıkacaklarını ifade etti.
25.04.2024 Konyaspor
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Gündem
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu.
25.04.2024 Haberler
7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-29” operasyonlarında 23 şüpheli yakalandığını duyurdu.
25.04.2024 Haberler
Son dakika! 7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı
Son dakika! 7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-29” operasyonlarında 23 şüpheli yakalandığını duyurdu.
25.04.2024 Gündem
‘Toz’lanıyoruz!
‘Toz’lanıyoruz! Çöl tozu bize de geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, çöl tozlarının bugünden itibaren başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde karşımıza çıkacağını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek?
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Haberler
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre pazar günü yurt genelinde yağışlı bir hava etkisini gösterecek. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı Meteoroloji haritayı güncelledi, yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek.
23.04.2024 Gündem
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Haberler
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.