2023 DGS yerleştirme sonuçları açıklandı
2023 DGS yerleştirme sonuçları açıklandı ÖSYM, merakla beklenen DGS yerleştirme sonuçlarının açıklandığını resmen duyurdu. Sonuçlara https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişilebilecek.
11.09.2023 Eğitim
2023 DGS TERCİHLERİ NE zaman başlayacak? ÖSYM DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS tercihleri başladı mı, nasıl yapılacak?
2023 DGS TERCİHLERİ NE zaman başlayacak? ÖSYM DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS tercihleri başladı mı, nasıl yapılacak? DGS tercihleri için geri sayım devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda DGS sonuçları açıklandı ve adaylar puanlarını öğrenciler. DGS sonuçlarından sonra ise DGS tercihleri beklenmeye başlandı. Adaylar hem DGS tercih tarihini hem de DGS tercih kılavuzu ile ilgili ÖSYM tarafından açıklama gelmesini bekliyor. Peki 2023 DGS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak? DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı?
24.08.2023 Bilgi Rehberi
2023 DGS TERCİH TARİHİ: DGS tercihleri ne zaman başlayacak, DGS tercih kılavuzu açıklandı mı? DGS tercihleri nasıl yapılır, DGS tercih tarihi belli oldu mu?
2023 DGS TERCİH TARİHİ: DGS tercihleri ne zaman başlayacak, DGS tercih kılavuzu açıklandı mı? DGS tercihleri nasıl yapılır, DGS tercih tarihi belli oldu mu? DGS tercih tarihi ile ilgili detaylar 2 yıllık önlisans programını 4 yıllık lisans bölümleri ile tamamlamak isteyen adayların gündeminde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde DGS sınav sonuçları açıklandı. DGS sınavı sonrasında gözler DGS tercih kılavuzu ve DGS tercih tarihini çevrildi. Peki 2023 DGS tercihleri ne zaman başlayacak? DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı?
16.08.2023 Bilgi Rehberi
DGS TERCİH TARİHLERİ belli oldu mu? DGS tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tercihler ne zaman yapılacak?
DGS TERCİH TARİHLERİ belli oldu mu? DGS tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tercihler ne zaman yapılacak? 2023 DGS sonuçları bugün ÖSYM tarafından erişime açıldı. Peki, Dikey Geçiş Sınavı tercihleri ne zaman yapılacak? Sonuçların açıklanmasıyla birlikte tercih işlemleri için de süreç belli olacak. Gözler ÖSYM'den gelecek açıklamada.
11.08.2023 Bilgi Rehberi
DGS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: 2023 DGS sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? TIKLA-SORGULA
DGS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: 2023 DGS sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? TIKLA-SORGULA ÖSYM takviminde DGS sonuçlarının açıklanacağı tarih yer almıştı. DGS sonuçları erişime açıldı. Adaylar sonuçlarını ÖSYM AİS aracılığıyla sorgulayabiliyor.
11.08.2023 Bilgi Rehberi