Kuyumcular bayramda açık mı? 28-29-30 Haziran, 1 Temmuz Kurban Bayramı'nda kuyumcu çalışma saatleri...
Kuyumcular bayramda açık mı? 28-29-30 Haziran, 1 Temmuz Kurban Bayramı'nda kuyumcu çalışma saatleri... Kuyumcu çalışma saatleri, Kurban Bayramı dolayısıyla öne çıkan başlıklardan. İdari izin sebebi ile 9 gün olan bayram tatili boyunca altın alacaklar, ellerindeki altını satacaklar kuyumcuların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 28-29-30 Haziran'da kuyumcular açık mı, kapalı mı?
30.06.2023 Bilgi Rehberi
Kurban Bayramı tatili ne zaman bitecek? 2023 Bayram tatili kaç gün, hangi gün sona erecek?
Kurban Bayramı tatili ne zaman bitecek? 2023 Bayram tatili kaç gün, hangi gün sona erecek? Kurban Bayramı tatilinin süresi araştırılıyor. 9 güne çıkarılan bayram tatili 23 Haziran Cuma günü mesai bitimiyle başlamıştı. Peki, Kurban Bayramı tatili kaç gün sürecek? Bayram ne zaman başladı, ne zaman bitiyor? İşte bayram tatili süresi ile ilgili merak edilenler.
29.06.2023 Bilgi Rehberi
KURBAN VEKALETİ nasıl alınır? Kurban Bayramı'nda kurban vekaleti nasıl verilir?
KURBAN VEKALETİ nasıl alınır? Kurban Bayramı'nda kurban vekaleti nasıl verilir? Kurban Bayramı'nda İslam aleminin yerine getirdiği ibadetlerden olan kurban kesme işleine dair detaylar takip ediliyor. Kurban, kişi tarafından kesilebildiği gibi vekaletle kestirilebiliyor. Diyanet'e göre vekaletle kurban kesme nasıl yapılır? İşte, Kurban vekaleti alma ve verme ile ilgili ayrıntılar...
28.06.2023 Bilgi Rehberi
ADLİYELER BAYRAMDA AÇIK mı? 28-29-30 Haziran, 1 Temmuz Bayramda adliyeler çalışıyor mu, kapalı mı?
ADLİYELER BAYRAMDA AÇIK mı? 28-29-30 Haziran, 1 Temmuz Bayramda adliyeler çalışıyor mu, kapalı mı? Adliye çalışma saatleri, 2023 Kurban Bayramı dolayısıyla gündemde yer alıyor. Kurban Bayramı tatili alınan son kararla uzatılmış ve 9 gün yapılmıştı. 26 ve 27 Haziran günleri idari izin kabul edildi. Adliyede işlemleri olan vatandaşlar 'Bayramda adliyeler açık mı, kapalı mı?' sorusuna yanıt aramaya başladı.
27.06.2023 Bilgi Rehberi
KURBAN BAYRAMI YAKLAŞIYOR! Bayramın ilk günü ne zaman, hangi gün? 2023 KURBAN BAYRAMI ne zaman başlıyor, arefe günü ne zaman?
KURBAN BAYRAMI YAKLAŞIYOR! Bayramın ilk günü ne zaman, hangi gün? 2023 KURBAN BAYRAMI ne zaman başlıyor, arefe günü ne zaman? Kurban Bayramı tarihi yaklaşıyor. Dini bayramlar arasında olan Kurban Bayramı 2023 bu yıl Haziran ayına denk geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda bayram tatilinin hafta sonları ile birleştirilerek 9 güne çıkarıldığını duyurmuştu. Peki, Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Arefe günü ne zaman?
24.06.2023 Bilgi Rehberi
BAYRAM TATİLİ ne zaman başlıyor/ne zaman bitiyor? 9 günlük Kurban Bayramı tatili ayın kaçında, hangi tarihte?
BAYRAM TATİLİ ne zaman başlıyor/ne zaman bitiyor? 9 günlük Kurban Bayramı tatili ayın kaçında, hangi tarihte? Kurban Bayramı tatili için geri sayım başladı. Ramazan Bayramı'nın ardından Kurban Bayramı için de gün sayılıyor. Kurban Bayramı dini bayramlarımızdan birisidir. Bu bayram kurban kesme ibadeti yerine getirilir. Kurban Bayramı'nda tatil yapacak olanlar bayram tatili kaç gün olacak, tatil ne zaman başlıyor, bitiyor araştırıyor. İşte 2023 bayram tatili tarihleri.
16.06.2023 Bilgi Rehberi
KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN oldu mu? 2023 Kurban Bayramı tarihi: Kurban Bayramı tatili ne zaman, bayram ayın kaçında?
KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN oldu mu? 2023 Kurban Bayramı tarihi: Kurban Bayramı tatili ne zaman, bayram ayın kaçında? Kurban Bayramı tarihi yaklaşıyor. Dini bayramlarımızdan olan ve kurban ibadetinin yerine getirildi Kurban Bayramı bu yıl hangi tarihlere denk geliyor, araştırılmaya başlandı. Özellikle bayramda tatil planı yapanlar bayram tatilinin kaç gün olacağını, hafta sonu ile birleştirilip birleştirilmeyeceğini merak ediyor. Peki, Kurban Bayramı ayın kaçında?
7.06.2023 Bilgi Rehberi
KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ 2023; Kurban Bayramı hangi tarihler arasında, bayram tatili kaç gün olacak?
KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ 2023; Kurban Bayramı hangi tarihler arasında, bayram tatili kaç gün olacak? Kurban Bayramı için araştırmalar sürüyor. Mayıs ayı içerisinde 11 günlük sürecin geride kalmasının ardından vatandaşlar Kurban Bayramı ne zaman, hangi ayda, bayram tatili 9 gün olur mu, sorularına yanıt aramaya başladı. Peki 2023 Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihlerde idrak edilecek?
15.05.2023 Bilgi Rehberi
2023 KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ: Kurban Bayramı ne zaman, ayın kaçında? Bayram tatili 9 gün olur mu?
2023 KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ: Kurban Bayramı ne zaman, ayın kaçında? Bayram tatili 9 gün olur mu? Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. İslam dininde çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan Kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar, hazırlıklara başladı. Peki Kurban Bayramı ne zaman, hangi ay içerisinde idrak edilecek?
10.05.2023 Bilgi Rehberi