SURVİVOR ALL STAR ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan isim....
SURVİVOR ALL STAR ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan isim.... Survivor'da rekabet tüm hızıyla sürüyor. Bu hafta Survivor'da erkek yarışmacılar arasından eleme olacak. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım kıyasıya yarıştılar. Survivor'da en son elenen isim ise Begüm olmuştu. Acun Ilıcalı, konseyde bir yarışmacının yakının yemek kuralını ihlal etmesini açıkladı. Peki 2 Mart Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?
3.03.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR HANGİ GÜNLER VAR, Cuma günü var mı 2024? Survivor All Star bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman?
SURVİVOR HANGİ GÜNLER VAR, Cuma günü var mı 2024? Survivor All Star bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Survivor yayın günleri yarışma takipçileri tarafından araştırılıyor. 2024 Survivor All Star yarışmasında sular durulmuyor, elemeler gerçekleşirken yeni isimler de oyuna dahil oluyor. Heyecanlı yarışma Survivor bu akşam yok mu, hangi günler var?
9.02.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR NİHAT ALTINKAYA NEDEN YOK, nerede? 📺 Nihat Altınkaya Survivor All Star'a ne zaman katılacak?
SURVİVOR NİHAT ALTINKAYA NEDEN YOK, nerede? 📺 Nihat Altınkaya Survivor All Star'a ne zaman katılacak? Survivor All Star yarışmasında rekabet nefes kesiyor. Kırmızı ve mavi takım mücadeleleri göz doldururken kadroda Nihat Altınkaya'nın olmadığı dikkatlerden kaçmadı. Nihat Altınkaya Survivor 2024'te neden yok, katılacak mı? soruları peş peşe gelirken Acun Ilıcalı konu hakkında açıklamada bulundu.
29.01.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR BUGÜN VAR MI, YOK MU (19 Ocak Cuma)? Survivor All Star hangi günler yayımlanıyor, Survivor bu akşam yok mu?
SURVİVOR BUGÜN VAR MI, YOK MU (19 Ocak Cuma)? Survivor All Star hangi günler yayımlanıyor, Survivor bu akşam yok mu? Survivor All Star heyecanı devam ederken yayın günleri de merak konusu. Kırmızı ve mavi takımların kıran kırana mücadelesi sürerken her hafta bir isim de yarışmaya veda ediyor. Yarışma severler ise TV8 yayın akışı nedeniyle ''Survivor bugün yok mu, hangi günle rvar?'' sorularını yöneltiyor.
19.01.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR BU AKŞAM YOK MU, yeni bölüm var mı? Survivor yeni bölümü ne zaman? 11 Ocak'ta Survivor neden yok, ne zaman olacak?
SURVİVOR BU AKŞAM YOK MU, yeni bölüm var mı? Survivor yeni bölümü ne zaman? 11 Ocak'ta Survivor neden yok, ne zaman olacak? Survivor'ın bu akşam olup olmadığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. 2024 Survivor'da All Star yapılıyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran isimler All Star'da rekabet ediyorlar. Peki Survivor bu akşam yok mu? Survivor yeni bölümü ne zaman?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR HAKAN DİSKALİFİYE oldu mu? Hakan Hatipoğlu elendi mi, diskalifiye mi edildi?
SURVİVOR HAKAN DİSKALİFİYE oldu mu? Hakan Hatipoğlu elendi mi, diskalifiye mi edildi? Hakan Hatipoğlu Survivor All Star'dan diskalifiye mi? Survivor All Star 2024 yarışmasında Hakan Hatipoğlu, mavi takımda mücadele ediyor. Ancak Survivor Hakan, 5. bölümde Bozok ile hararetli bir tartışma yaşıyor ve temasta bulunuyor. Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun oyundan alınmasını istiyor. Peki, Survivor Hakan diskalifiye mi oldu, elendi mi?
10.01.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR 2024 TAKIMLARI ✨ Survivor All Star ne zaman, hangi tarihte başlıyor? Survivor yeni sezon yarışmacıları kim?
SURVİVOR 2024 TAKIMLARI ✨ Survivor All Star ne zaman, hangi tarihte başlıyor? Survivor yeni sezon yarışmacıları kim? Survivor All Star kadrosu ve ardından da takımları belli oldu. Acun Ilıcalı, geçmiş sezonlara damgasını vuran birbirinden başarılı isimleri mavi ve kırmızı olmak üzere iki takıma ayırdı. SMS'siz sezon olarak bilinen Survivor All Star'ın başlayacağı tarih de duyuruldu. Peki, 2024 Survivor ne zaman başlıyor?
14.12.2023 Bilgi Rehberi
SURVİVOR TAKIMLARI 2024  (mavi ve kırmızı): Survivor ne zaman başlayacak? Survivor All Star yarışmacıları kimler? İşte Survivor 2024 kadrosu...
SURVİVOR TAKIMLARI 2024  (mavi ve kırmızı): Survivor ne zaman başlayacak? Survivor All Star yarışmacıları kimler? İşte Survivor 2024 kadrosu... Survivor All Star takımları geçtiğimiz günlerde yapılan yayında duyuruldu. Acun Ilıcalı, mavi ve kırmızı takım yarışmacılarını açıkladı. İzleyiciler Survivor takımlarını ve başlayacağı tarihi merak ediyorlar. Peki 2024 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kimler?
12.12.2023 Bilgi Rehberi
SURVIVOR TAKIMLARI BELLİ OLDU! 2024 Survivor All Star yarışmacıları kimler, takımlarda hangi isimler olacak? Survivor ne zaman başlayacak?
SURVIVOR TAKIMLARI BELLİ OLDU! 2024 Survivor All Star yarışmacıları kimler, takımlarda hangi isimler olacak? Survivor ne zaman başlayacak? Survivor All Star'da takımlar netleşti. Survivor takımlarının nasıl olacağı ve kadroda yer alan isimler izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Diğer taraftan ise 2024 Survivor'ın başlayacağı tarih araştırılıyor. Peki Survivor takımlarında kimler olacak?
10.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 SURVIVOR YARIŞMACILARI KİMLER? Survivor ne zaman başlayacak? İşte 2024 Survivor All Star kadrosunda yer alan isimler...
2024 SURVIVOR YARIŞMACILARI KİMLER? Survivor ne zaman başlayacak? İşte 2024 Survivor All Star kadrosunda yer alan isimler... Survivor yarışmacıları ve yayın tarihi merak edilen konular arasında bulunuyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2024 Survivor All Star kadrosunda yer alacak bazı isimleri açıklandı. Peki 2024 Survivor yarışmacıları kimler? Survivor ne zaman başlayacak?
5.11.2023 Cadde
Yasin Obuz kimdir? 2024 Survivor All Star yarışmacısı Yasin kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yasin Obuz kimdir? 2024 Survivor All Star yarışmacısı Yasin kaç yaşında, ne iş yapıyor? 2024 Survivor All Star'da yarışacak isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklanıyor. 2024 Survivor'da yarışacak isimlerden biri ise Yasin Obuz oldu. Daha önce Masterchef'te yarışan Yasin'in yaşamı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında?
18.09.2023 Bilgi Rehberi
Doğukan Manço kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor'a katılacak Doğukan Manço ne iş yapıyor?
Doğukan Manço kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor'a katılacak Doğukan Manço ne iş yapıyor? 2024 Survivor yarışmacıları araştırılan konular arasında bulunuyor. Acun Ilıcalı, Survivor'a katılacak olan yarışmacıları açıklıyor. Ilıcalı, Doğukan Manço'nun 2024 Survivor All Star'a katılacağını paylaştı. Peki Doğukan Manço kimdir, kaç yaşında?
16.09.2023 Cadde
Merve Aydın kimdir? 2024 Survivor All Star'da yarışacak Merve Aydın kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Merve Aydın kimdir? 2024 Survivor All Star'da yarışacak Merve Aydın kaç yaşında, ne iş yapıyor? 2024 Survivor All Star yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı, Merve Aydın'ın 2024 Survivor kadrosunda olacağını açıkladı. Merve Aydın, atıldığı sezonlarda dikkat çeken yarışmacılar arasında yer aldı. Peki Merve Aydın kimdir, kaç yaşında?
14.09.2023 Cadde
SURVIVOR YARIŞMACILARI 2024: 8. isim belli oldu! SURVIVOR ne zaman başlıyor? Survivor All Star yarışmacıları kimler?
SURVIVOR YARIŞMACILARI 2024: 8. isim belli oldu! SURVIVOR ne zaman başlıyor? Survivor All Star yarışmacıları kimler? Survivor 2024 yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor All Star kadrosunda yer alacak bazı isimleri açıkladı. İzleyiciler, Survivor'ın başlayacağı tarih merak konusu. Peki 2024 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kimler?
13.09.2023 Cadde
SURVIVOR TURABİ KİMDİR? Turabi 2024 Survivor All Star'a katılacak mı? Survivor Turabi kaç yaşında, nereli?
SURVIVOR TURABİ KİMDİR? Turabi 2024 Survivor All Star'a katılacak mı? Survivor Turabi kaç yaşında, nereli? Survivor 2024 yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Uzun yıllardır ekranlarda olan Survivor yeni sezonda All Star formatı ile yayında olacak. Survivor'ın efsane yarışmacıları arasında olan Turabi'nin 2024 Survivor'da olacağı Acun ılıcalı tarafından açıklandı. Peki Survivor Turabi kimdir, kaç yaşında?
12.09.2023 Bilgi Rehberi
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star yarışmacısı Damla ne iş yapıyor?
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star yarışmacısı Damla ne iş yapıyor? 2024 Survivor All Star kadrosuna katılacak isimleri ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı açıklıyor. Ilıcalı, Damla Can'ın 2024 Survivor All Star kadrosunda olduğunu paylaştı. Survivor Damla'nın yaşamı merak ediliyor. Peki Survivor Damla kimdir, kaç yaşında?
11.09.2023 Cadde
Sercan Yıldırım kimdir? 2024 Survivor yarışmacısı Sercan kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Sercan Yıldırım kimdir? 2024 Survivor yarışmacısı Sercan kaç yaşında, ne iş yapıyor? 2024 Survivor All Star'a katılacak isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklanıyor. Daha önce Survivor'da yarışan Sercan Yıldırım, 2024 Survivor kadrosunda yer alacak. Peki Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında?
10.09.2023 Cadde