Kestane kabuğu tek hamlede ayrılıyor! Böyle pişirince tadı da lokum gibi oluyor
Kestane kabuğu tek hamlede ayrılıyor! Böyle pişirince tadı da lokum gibi oluyor Lezzetli atıştırmalıklardan biri olan kestane yaygın olarak tüketiliyor. Ancak pişirdikten sonra kabuğunun soyulması zorlayıcı olabilir. İşte kestaneyi kabuğundan tek hamlede ayırmanızı sağlayan yöntem. Üstelik lokum gibi pişmesini sağlıyor.
4.03.2024 Püf Noktası
Gülen Kestaneler mevsimi nihayet geldi!
Gülen Kestaneler mevsimi nihayet geldi! Çıtır çıtır kestanenin mevsimi nihayet geldi. Pazarlarda ve raflarda yerini alan kestane hem mucize kaynağı hem de tadına doyulmayan bir yemiş türü.
6.07.2021 Bilgi
Gülen kestanelere bayılacaksınız!
Gülen kestanelere bayılacaksınız! Kestane, Avrupa’da 3000 yıldır yetiştirilen ve afiyetle yenen bir yiyecektir. Kestane denilince akla çıtır çıtır kabuklu içi yumuşacık kestane kebap gelir. İşte tadına doyamadığımız kestanenin faydaları ve pişirme önerileri:
6.07.2021 Bilgi
Doğal afrodizyak kestane!
Doğal afrodizyak kestane! Kalori değerinin yüksekliğiyle besleyici bir besin maddesi olan kestane, kış aylarının vazgeçilmez yemişlerinden sayılır. Peki kestanenin faydalarını biliyor musunuz?
6.07.2021 Bilgi