Haşlamadan kavanoza basın! Bu teknikle asma yaprağı 1 yıl bozulmuyor
Haşlamadan kavanoza basın! Bu teknikle asma yaprağı 1 yıl bozulmuyor Asma yaprağı uzun yıllardır kullanılan sağlıklı besinlerden biridir. Özellikle kavanozda saklayınca çok daha uzun ömürlü olabiliyor. İşte asma yapraklarının bozulmaması için uygulanması gereken teknik.
3.04.2024 Püf Noktası
Salamura ile lezzeti katla
Salamura ile lezzeti katla Mutfaktaki iklim değişir de Akdeniz olursa, bu gerçekten iyi gelir mi? Akdeniz tipi beslenme modelinden, bir zeytinyağlı yorumuna...
21.05.2019 Diğer
Manisa'nın salamura yaprağı İngiliz sofralarında
Manisa'nın salamura yaprağı İngiliz sofralarında Türkiye'nin çekirdeksiz üzüm üretiminin büyük kısmının karşılandığı Manisa'da toplanan üzüm yaprakları, iki aylık salamura işleminin ardından ihraç ediliyor. Meyvesine göre fiyatı 5 kat daha pahalı olan ve üreticilerin yüzünü güldüren üzüm yaprağının bu yılki ilk durağı İngiltere oldu. Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ülgen "Daha önceden salamura yaprak üretimi yapan birkaç tesis varken bugün 20'nin üzerinde tesis var" dedi.
30.10.2017 Ekonomi
Manisa'nın salamura yaprağı İngiliz sofralarında
Manisa'nın salamura yaprağı İngiliz sofralarında Türkiye'nin çekirdeksiz üzüm üretiminin büyük kısmının karşılandığı Manisa'da toplanan üzüm yaprakları, iki aylık salamura işleminin ardından ihraç ediliyor. Meyvesine göre fiyatı 5 kat daha pahalı olan ve üreticilerin yüzünü güldüren üzüm yaprağının bu yılki ilk durağı İngiltere oldu. Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ülgen "Daha önceden salamura yaprak üretimi yapan birkaç tesis varken bugün 20'nin üzerinde tesis var" dedi.
30.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri