Gündem Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

19.10.2018 - 09:39 | Son Güncellenme:

Hakan Hatipoğlu kimdir? Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanınan Hakan Hatioğlu aynı yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlenmiştir. Çift aynı anda Survivor Kızlar Erkekler'de yarışmıştır. Peki Gizem Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlunun eşi Gizem Hatipoğlu kimdir

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Haberin Devamı

Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979, Çanakkale doğumlu Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır. Survivor 2018'de de yer alan Hakan Hatipoğlu, eşinin hamile olduğunu ödül sırasında öğrenmiştir.

GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR?

1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ğniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Reklamcılık bölümünde tamamladı. Televizyon dünyasına Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Var Mısın Yok Musun? adlı yarışma programına katılım sağlayarak atılan Gizem Hatipoğlu, buradan 130 bin TL'lik ödülle ayrıldı.

Haberin Devamı

2011 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life adlı magazin programında sunuculuk yapan Hatipoğlu 2016 tarihinde de Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi isimli programın da sunuculuğunda bulunmuştur. Gizem Hatipoğlu, 24 Temmuz 2010 tarihinde aynı yarışmadan tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlendi.

Hakan Hatipoğlunun eşi Gizem Hatipoğlu kimdir

GİZEM HATİPOĞLU DOĞUM YAPTI

Gizem Hatipoğlu, dün gece yarısı doğum yaptı. İlk çocuklarını kucaklarına alan çift, bebeklerine 'Lila' adını verdi. Çiftin bebekleri, geçtiğimiz gün yapılan bir ankette daha doğmadan en çok merak edilen bebek seçilmişti.

Teve2'de yayınlanan '2.sayfa' programına telefonla bağlanan Hakan Hatipoğlu, doğumla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Çok mutluyum. Hayatımda yaşayabileceğim en büyük duyguyu yaşadım. Doğuma da girdim. O heyecanı Gizem ile birlikte yaşamak istedim. Allah nasip etti. Gerçekten çok mutluyum. Normal doğum oldu. Gizem ne kadar kuvvetli olduğunu gösterdi. Diyecek bir şey de bulamıyorum. Hem ailemize, hem ülkemize layık olabilecek bir çocuk yetiştirmek için yola çıktık. Bunun nasıl bir duygu olduğunu size anlatamam. Lila'yı gördüğümüzde ağladık. Biz ismini de koymamıştık. Doktor 'Hakan kordonu kes' dedi. Gizem'e bakıp 'adı ne olsun dedim', 'Lila' olsun dedi. Yüzüne bakıp karar vermek istedik. Biz hastaneye bir gece önceden geldik. Gizem'in tansiyonu yükselmişti. Doğumun başladığını görünce gerekli hazırlıklar yapıldı. Çok güzel ve yorucu olmayan bir süreç yaşadık"

Haberin Devamı

Hakan Hatipoğlunun eşi Gizem Hatipoğlu kimdir