Cadde İki yaka tek nefeste buluştu

İki yaka tek nefeste buluştu

19.09.2018 - 09:53 | Son Güncellenme:

Yunanistan’da 'Tüm Zamanların En Çok Satan Teklisi’ne imza atan şarkıcı Despina Vandi, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, bir konser verdi.

İki yaka tek nefeste buluştu

'World Music Awards' ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Despina Vandi, konserde 35 şarkı seslendirdi. Konsere ‘Gia’ şarkısıyla başlayan Despina Vandi, kırmızı kostümüyle göz doldurdu. Vandi’ye konserin son dört şarkısında, Serkan Çağrı ve Derya Köroğlu da eşlik etti.

Haberin Devamı

Yaşar, Mustafa Sandal gibi Türk meslektaşlarının cover yaptıkları şarkıları da seslendiren Vandi, “Burada olmaktan çok gurur duyuyorum. Umarım eğlenirsiniz” dedi.

Vandi, Konserin finalinde “Burada Serkan’la olmak büyük onur” diyerek festivalin sanat direktörü Serkan Çağrı’yı sahneye davet etti. Derya Köroğlu da ‘Telli Telli’ şarkısında hem Türkçe, hem Yunanca , Vandi ile birlikte söyledi.

Konser sonrasında Vandi, kendisine plaket takdim eden Serkan Çağrı’nın oğlu Nefes’e, ‘Sen çok özel bir çocuksun. Bunu hissettim’ dedi.

Konser sonrası, ekibi ve festivalin genel sanat yönetmeni Serkan Çağrı’nın eşliğinde yemeğe giden Despina Vandi, eşi Demis Nikolaidis’in doğum günü için futbol temalı sürpriz pasta hazırlatarak ona sürpriz yaptı.