Yaşam Kanser hastaları için Türkiye'ye geliyorlar

Kanser hastaları için Türkiye'ye geliyorlar

01.06.2018 - 14:11 | Son Güncellenme:

Küba’da kanser aşısını en fazla uygulayan iki uzman, kanser hastaları için Türkiye’ye geliyor.

Kanser hastaları için Türkiyeye geliyorlar

Geliştirdikleri aşı tedavileri sayesinde, dünya çapında kabul gören ve sağlık alanında adından sıkça söz ettiren Kübalı uzmanlar, İstanbul’a geliyor. Küba sağlık turizminin güvenilir şirketlerinden QBA Medi Tours’un davetlisi olan ve Küba Sağlık Bakanlığı (SMC) tarafından gönderilen doktorlar Eskatherine Urgelles Blanco ve Anabely Estevez García, Küba’da bugüne kadar en çok kanser aşısı uygulayan hekimler olarak kabul ediliyorlar.

Haberin Devamı

Haziran ayının ilk haftasında ilk kez Türkiye’ye gelecek olan uzmanlar, basın mensupları ile özel bir etkinlikte buluşarak aşı ile ilgili güncel bilgileri, Küba’da sağlık alanında gerçekleşen son gelişmeleri ve Küba’da sunulan tedavi hizmetlerinin detaylarını paylaşacaklar.

Kübalı Doktorlar Hastaları Değerlendirecek

Haziran ayının ilk haftasında ilk kez Türkiye’ye gelecek olan Kübalı doktorlar, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde hastalar ile birebir görüşerek, hiçbir ücret almadan, hastaların Küba’da gerçekleşen tedaviye uygunluklarını en ince ayrıntısına kadar değerlendirecekler.

Küba’ya gitmeden, hastalıklarının tedaviye uygunluğunun değerlendirilmesini isteyen kişiler, gerekli tıbbi raporlarını İngilizce’ye çevirtip kubasempozyum.qba-meditours.com adresinden umanlarla yüz yüze görüşebilmek için randevu alabilecekler. Rapor analizleri, QBA Medi Tours’un Mecidiyeköy’de bulunan merkez ofisinde gerçekleşecek.

Yazarlar