Cadde 'Konser için sabırsızlanıyoruz'

'Konser için sabırsızlanıyoruz'

19.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Güney Koreli grup The Rose, 23 Şubat’ta İstanbul’da sahne alacak. Konser için sabırsızlandıklarını belirten müzisyenler, Türkiye’deki hayranlarına kendilerini davet ettikleri için teşekkür etti

Konser için sabırsızlanıyoruz

Woosung, Hajoon, Dojoon, and Jaehyeong tarafından geçtiğimiz ağustosta kurulan Güney Koreli grup The Rose,
ilk single’ları ‘Sorry’ ve ardından ‘Like We Used To’ ile uluslararası popülariteye sahip oldu.

Haberin Devamı

Dünya çapında hayranlarını her geçen gün artıran grup, My Music Taste isimli internet hizmetiyle ülkemize geliyor. 2018 Paint It Rose Turnesi kapsamında Brüksel ve Moskova konserlerinin ardından 23 Şubat’ta İstanbul’da sahne alacak The Rose’la çalışmaları ve İstanbul hakkında konuştuk.

- Avrupa’da gerçekleştirdiğiniz 2018 Paint It Rose Turnesi için 23 Şubat’ta İstanbul’da olacaksınız. Heyecanlı mısınız?
Daha önce hiç Türkiye’ye gelmedik. Avrupa’daki diğer yerler çok güzeldi, fakat ülkeniz bize çok daha samimi geliyor. Güney Kore’de de sizleri ‘kardeş ülke’ olarak görü-yoruz. Bu nedenle Türkiye’deki hayranlarımızla buluşmak için gerçekten sabırsız-lanıyoruz.

- Dünya çapında starlarla hayranlarını bir araya getiren My Music Taste isimli internet hizmeti sayesinde ülkemize davet edildiniz. Sizi Türkiye’ye çağıranlardan ilginç mesajlar aldınız mı?
Türkiye’deki hayranlarımızın bizi My Music Taste platformundan davet ettiklerini biliyorduk. Bunun dışında birçokları da sosyal medyadan mesaj gönderdi. İçlerinden biri bizim dilimizde “Korecem çok iyi değil, bu nedenle üzgünüm ama Türkiye’deki konserinize kesinlikle geleceğim. Bunu dört gözle bekliyorum” diye yazmıştı.

Haberin Devamı

- Hayranlarınız size neden ‘Kara Güller’ diyor? Bunun özel bir anlamı var mı?
Siyah gülün anlamı ‘sonsuza dek benimdir’. Kore’deki içki kültüründe insanlar, kendileriyle sevgiyle ilgilenen kişiye hitaben siyah gülü kullanır. Bizler de bu nedenle ‘kara gül’ kalıbını hayranlarımız için kullandık. Böylece onların The Rose grubunu sonsuza dek koruyacaklarını düşünüyoruz.

- Türkiye’deki hayranlarınıza konseriniz öncesinde bir mesajınız var mı?
Bizi çağırdığınız için teşekkür ederiz. Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz. Orada muhteşem anılar biriktirmek istiyoruz. Muhteşem bir şovla geliyoruz.

Konser için sabırsızlanıyoruz

GRUBUN HİKAYESİ

- Bize bu dörtlünün nasıl bir araya geldiğini anlatır mısınız?
Jaeheyong ve Dojoon, Seul’de beş yıl önce sokak sanatçısıyken tanıştılar. Jaeheyong ve Hajoon da özel bir şirkette stajyerken arkadaş oldular. Woosung ve Dojoon ise ortak tanıdıkları sayesinde arkadaş oldular. Jaehyeong ve Hajoon, Hongdae’de sokak müzisyenliği yaparken, Dojoon’u da aralarına kattılar. O da Woosung’u çağırdı. Birlikte çalmaya başladıktan sonra aralarındaki uyumu gördüler ve şu an içinde bulunduğumuz grubumuz oluşmuş oldu.