Kültür Sanat Bu defa sesiyle büyülüyor

Bu defa sesiyle büyülüyor

26.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kedi Kadın’la sinemada boy göstermeye hazırlanan Zoë Kravitz sesiyle de hayranlarıyla buluşacak. Kravitz yakında yayınlanacak solo albümünde sevgi ve kaybı anlatıyor

Bu defa sesiyle büyülüyor

Merakla beklenen “The Batman” filminde Kedi Kadın olarak karşımıza çıkacak olan Zoë Kravitz görüntüsünden önce sesiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 4 Mart’ta prömiyer yapacak olan “The Batman” öncesi Kravitz, ilk solo albümünün müjdesini verdi.

Haberin Devamı

İkonik rock sanatçısı Lenny Kravitz ile oyuncu Lisa Bonet’nin kızı olarak dünyaya gelen Zoë Kravitz genlerinin ve soyadının verdiği avantajı bir kenara bırakarak kendi çizgisini yaratmayı başaran “ünlü çocuklardan.” Daha önce Jimmy Giannopoulos ile el ele verdiği R&B grubu Lolawolf’ta sesiyle kulağımıza ulaşan Zoë Kravitz ilk solo albümünde oldukça dikkat çekici isimlerin desteğini arkasına almış durumda. 

Zoë Kravitz; Taylor Swift, Lorde, Lana Del Rey, St. Vincent ve Clairo gibi şarkıcıların da aralarında bulunduğu birçok önemli isimle çalışan beş Grammy ödüllü Jack Antonoff’la birlikte New York’taki Electric Lady Studios’ta albümün kayıtlarına devam ettiğini açıkladı. Sevgi ve kayıp temaları üzerine şarkıların olacağı albüm hakkında konuşan Zoë Kravitz, “Kırılgan, biraz da ürkütücü hissettiriyor. Yine de müzik yapmak beni mutlu ediyor” dedi. En büyük çıkışını “X-Men: Birinci Sınıf” filmiyle yapan 33 yaşındaki yıldız son dönemlerin en başarılı televizyon dizilerinden “Big Little Lies”ta Meryl Streep, Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Laura Dern gibi önemli isimlerle başrolü paylaşmıştı. Diğer yandan “The Batman” ile ikonik Kedi Kadın’lar arasına adını yazdıracak olan oyuncu “Dizide oynayacağım açıklandığında, herhangi bir doğum günümde arandığımdan daha fazla arandım” diyerek o dönem oluşan heyecan dalgasını da anlattı.