Kültür Sanat Cemil Demirbakan’a Gülden Mutlu desteği

Cemil Demirbakan’a Gülden Mutlu desteği

26.01.2015 - 10:41 | Son Güncellenme:

Cemil Demirbakan Gülden Mutlu imzalı yepyeni şarkılarla müzikseverlerle buluşuyor...

Cemil Demirbakan’a Gülden Mutlu desteği

2007 yılında 'Yüksek Sadakat'tan ayrılmasının ardından, 2012 yılında bir albüm yayımlayan, sonrasında da yaptığı düetlerle adından söz ettiren CEMİL DEMİRBAKAN, yepyeni bir mini albümle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Çıkardığı solo albümün ardından, müzisyenlik ile iş hayatını birarada götürmeye devam eden Cemil Demirbakan, geçtiğimiz sene 17 yıllık kurumsal kariyerine son verdi ve tamamen albüm çalışmalarına yoğunlaştı. Son iki senedir, ruhuna uyan, hissettiği şarkıları yaratmak için yoğun çalışmalar yapan Cemil Demirbakan, Gülden Mutlu ile tanışmasıyla beraber mini albüm için son aşamaya gelmiş oldu. Gülden Mutlu'nun, kendisi için yazıp bestelediği 'Ceviz Ağacı' ve "Kırk Gün" isimli eserlerde istediği samimiyeti, duyguyu ve müzikaliteyi bulan Demirbakan, bu şarkıların üzerinde uzun süre çalıştı. "Ceviz Ağacı"nın dört versiyonunun ve "Kırk Gün" isimli eserin bulunduğu mini albüm, bu hafta içinde yayımlanacak.

Uzun yıllardır yılmadan müzik yapan, hayatı müzikte bulan Cemil Demirbakan, kendisini dinlemekten vazgeçmeyen tüm dostlarına, bu albüm ile tekrar 'merhaba' diyor. Cemil Demirbakan bu mini albümünde, Haluk Kurosman, Hüseyin Çebişçi, Aşkın Arsunan ve Kaan Gökman gibi önemli müzisyenlerle çalıştı.

Albümün çıkış parçası olan 'Kırk Gün'ün klip yönetmenliğini Hasan Kuyucu üstlenirken, albüm ve imaj fotoğraflarını Mehmet Turgut çekti.