Kültür Sanat Chill-Out Festival 15 Mayıs'ta Kemer Country Club’da!

Chill-Out Festival 15 Mayıs'ta Kemer Country Club’da!

02.04.2022 - 17:39 | Son Güncellenme:

Katılımcılarını her yıl farklı deneyimlerde buluşturan Chill-Out Festival, %100 Music sunumuyla, kalp ısıtan etkileşimlerle dolu inanılmaz bir deneyim için 15 Mayıs'ta kapılarını bir kez daha açıyor.

Chill-Out Festival 15 Mayısta Kemer Country Club’da

“Yeryüzündeki Cennet” mottosu ile yola çıkan ve Türkiye'deki müziğin evrimini 16 senelik varoluşu üzerinden gözler önüne seren Chill-Out Festival, 15 Mayıs tarihinde Kemer Country Club’da müzik ve eğlence severlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Lounge FM 96'nın vizyoner ve global bakış açısıyla Chill Out Festival bu yıl 17'inci yılını kutluyor. Konuklarına müziğin mükemmel uyumunu tüm doğal ortamında deneyimleme fırsatı vermekle kalmayan festival, aynı zamanda şehir yaşamının kaotik yaşam tarzından kaçış fırsatı da sunan atölye çalışmaları ve etkinliklerle dopdolu bir program sunmaya hazırlanıyor.

Festivalin açıklanan ilk konukları; 2000'li yılların müzik dünyasına kazandırdığı en dinamik grup Belçikalı Stavroz, Elektronik sahnesinin yaratıcı isimlerinden İngiliz DJ Romare ve elektronik müzik dünyasının en büyüleyici sanatçılarından biri olan Christian Löffler oldu. Festivalin diğer konukları ve detayları için beklemede kalın.


Özgürlük, sevgi ve barış öncülüğünde birleşen Chill-Out Festivali, ziyaretçilerimizle birlikte kalacak bir hatıra kaynağı olmaya devam ediyor. Chill-Out Festivali ile yılın en mutlu hafta sonunda yer alma şansını kaçırmayın!

Haberin Devamı

FESTİVALİN KATILIMCILARI:

STAVROZ

Etnik, akustik ve organik sesleri parçalarına ve canlı performanslarına dahil etme yetenekleriyle tanınan Stravroz, özgürlüklerini ve yaratıcılıklarını müzik aracılığıyla ifade etme konusundaki bitmeyen istekleri sayesinde, müzik endüstrisinde her zaman öne çıkmayı başardı. Son on yılda grup, tüm Avrupa ve ABD'deki en iyi mekanlardan bazılarında sahne alırken, sayısız iyi karşılanan single, albüm ve LP yayınlamayı başardı.

ROMARE

Müzik kariyerine ağırlıklı olarak küçük çaplı etkinliklerde hem davulcu hem de gitarist olarak sahne alarak başlayan Romare, zamanla kendini tam anlamıyla ifade etmek için sample tabanlı deep house ve psychedelic parçalar üretmeye başladı. Efsanevi elektronik müzik şirketi Ninja Tune'ın bir parçası olan ünlü sanatçı, benzersiz ses kimliğini Türkiye'nin dört bir yanından müzikseverlerle paylaşmaya her zamankinden daha kararlı.

CHRISTIAN LÖFFLER

Elektronik müzik dünyasının en büyüleyici sanatçılarından biri olan Christian Löffler, bir başka inanılmaz canlı performans için 15 Mayıs'ta Chill-Out Festival İstanbul 2022'ye geri dönüyor . Karmaşık ve derin minimal bir seçki ile sahnede olacak.