Kültür Sanat Dvorak ile Mozart’ın İstanbul buluşması

Dvorak ile Mozart’ın İstanbul buluşması

01.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Avrupa’nın tanınmış oda orkestralarından Wiener Concert-Verein, İstanbullu sanatseverlerle buluşmak için gün sayıyor.

Dvorak ile Mozart’ın İstanbul buluşması

İş Sanat’ın ev sahipliğinde 7 Şubat’ta gerçekleşecek konserde Wiener Concert-Verein, geçmişin notalarını modern bir yorumla günümüze taşıyacak. Konserde Antonín Dvorak ve Wolfgang Amadeus Mozart’ın eserlerinden oluşan bir seçki dinleyicilerle bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Timothy sürprizi

Krzysztof Penderecki, Mischa Maisky, Renaud Capuçon, Richard Galliano gibi usta isimlerle birlikte dünyanın çeşitli salonlarında konserler veren Wiener Concert–Verein’e ödüllü solist Timothy Chooi eşlik edecek. 2018 yılında Joseph Joachim Uluslararası Keman Yarışması’nda birincilik ödülünün ve klasik müzik dünyasının en saygın yarışmalarından biri olarak kabul edilen Queen Elisabeth Yarışması’nın 2019 yılındaki kazananı olan Chooi şefliğindeki orkestra; klasik eserlere getirdikleri modern yorumla sanatseverlere eşsiz bir gece yaşatacak.

Özel kontenjan

Geçmişi ve bugünü harmanlayarak müzik camiasına yeni bir soluk kazandıran orkestranın konser biletlerine Biletix’ten ulaşılabiliyor. Biletler; Maximum Kart sahiplerine %10 indirimle, öğrenci ve 65 yaş üzeri izleyiciler için ise 20 TL’den satışa sunuluyor. Özel bir kontenjanla sınırlandırılan öğrenci ve 65 yaş üzeri biletleri ise sadece İş Kuleleri ana gişeden temin edilebiliyor.