Kültür Sanat One Love Festival’in ilk ateşi Tamirane’de yanıyor

One Love Festival’in ilk ateşi Tamirane’de yanıyor

20.05.2010 - 09:47 | Son Güncellenme:

Yazın ilk festivali Efes Pilsen One Love, bu sene 19-20 Haziran’da santralistanbul’da gerçekleşecek.

One Love Festival’in ilk ateşi Tamirane’de yanıyor

Festivalin temposunu önce yakalamak için 4 Haziran Cuma Prince Language ve 5 Haziran Cumartesi günü Portecho’nun etkileyici performanslarıyla müzikseverler Tamirane’de dansa doyacak.

Haberin Devamı

Efes Pilsen One Love Festival’in enerjisi bu yıl erken başlıyor. Santralistanbul’da 19-20 Haziran’da gerçekleşecek festival öncesi 4 – 5 Haziran’da Tamirane’de Prince Language ve Portecho’nun katılımıyla müzik dolu bir haftasonu gerçekleşecek.

New York’un aranan DJ ve prodüktörlerinden Prince Language’ın Left-field disco’dan house, techno ve rocka uzanan performansı 4 Haziran Cuma, Türk electronica sahnesinin öncülerinden, Portecho’nun canlı performansı ise 5 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleşecek.

Prince Language, LCD Sounsystem (DFA), The Rapture (“Get Myself Into It”, Pieces Of The People We Love), MGMT, Lindstrøm, The Juan Maclean (DFA), Armand Van Helden, Joakim, Editors ve Sons And Daughters gibi birçok isme yaptığı başarılı remix’leri ile biliniyor. Lindstrøm, DJ Harvey, Tiga, Carl Craig, James Murphy, Rub N Tug ve Gilles Peterson gibi birçok ünlü DJ’in setinde vazgeçilmez haline gelen bu parçalar, The No Comprendo adını verdiği muhteşem DJ mix’leri ve New York’ta efsane haline gelmiş Stone-Soul partilerindeki performanslarıyla, Prince Language, bugün dans müziğin New York’ta en çok talep gören DJ’leri arasında yer alıyor.

Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan’dan oluşan Portecho, “Undertone” adlı ilk albümlerinden sonra 2009 yılında “Studio Plastico” adlı ikinci albümünü çıkardı. İkili, 80ler gibi tek bir döneme gönderme yapmaktan çok daha fazla referans barındıran parçaları, klasik dans ritimlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman R&B, Breakdance veya Breakbeat’i andıran ritimleri ile hem dinleyenleri, hem de dans edenleri gülümsetiyor. Yurt dışında da bir çok mekanda sahne alan Portecho, 2007’de Radyo Boğaziçi 4. Müzik Ödülleri’nde “En iyi elektronik müzik sanatçısı” ödülünü aldı.

Haberin Devamı

Tarih : 4 Haziran Cuma
Kapı Açılış : 22:30
00:00 Prince Language

Tarih : 5 Haziran Cumartesi
Kapı Açılış : 22:30
00:00 Portecho


Biletler Biletix’te:
Cuma veya Cumartesi 25 TL Kombine: 40 TL