Kültür Sanat Petronella’nın maceraları sürüyor

Petronella’nın maceraları sürüyor

04.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Petronella’nın maceraları sürüyor

Popüler Petronella Elmapüresi serisinin üçüncü kitabına merhaba deyin! Ağaç cadısı Petronella Elmapüresi’nin kız kardeşleriyle tanışma vakti... Ödüllü çizer SaBine Büchner’in çizimleriyle Lovely Books Leserpreis ve Leipziger Lesekompass ödüllerine sahip yazar Sabine Städing, yedi kitaplık Petronella Elmapüresi serisinin üçüncü kitabı “Kartopu Savaşı ve Cincüce Şakaları” ile devam ediyor. Minik okurlara kardeşliğin ve affetmenin sımsıcak hikâyesinin anlatıldığı maceraya katılmak ve onlara eşlik etmeye hazır mısınız?

Haberin Devamı

Okula dönüş yolunda Can var

Can Yayınları, okula dönmek için sabırsızlanan minik okurlar için yüzlerce çocuk kitabında geçerli olacak indirim kampanyasını duyurdu. Sadece canyayinlari.com’da uygulanan kampanya kapsamında tüm indirimlere ek yüzde 20’ye varan indirimler okurları bekliyor. 1-11 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada Roald Dahl, Samed Behrengi, Lewis Carroll, Yusuf Atılgan ve çok daha fazla yazarın eserleri yer alıyor.

Dostluk masalları

Masal kahramanları yetiştiren “İyilik ve Kötülük Okulu”nda, iki iyi arkadaşı masalsı bir macera bekliyor. Pembe kıyafetlere ve cam ayakkabılara bayılan Sophie, okuldan dört dörtlük bir masal prensesi olarak mezun olacağına emin. İnsanlardan kaçıp yalnız kalmayı tercih eden Agatha ise kömür karası saçları ve tuhaf zevkleriyle, Kötülük Okulu öğrencilerine benziyor. Ama işler, düşündüklerinden farklı gelişiyor… İyi ve Kötü’nün gerçek benliklerini keşfedecekleri bir okul yılı başlıyor...