Oynatma Listesi
MAGAZİN

16 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

16 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Geçtiğimiz günlerde mayoyu andıran bir kıyafetle sahneye çıkan Hande Yener, "Şimdi daha açık ve cesurunu giyeceğim" şeklinde konuştu.

 

Son olarak final yapan 'Masumiyet' dizisiyle ekranlara gelen ve dizideki rol arkadaşı İlayda Alişan ile ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü, sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'da objektiflere takıldı.

 

Kelly Brook, önceki gün Heart FM’in Londra’daki ofisine giderken görüntülendi. Çiçekli elbisesiyle dikkat çeken İngiliz model, kendisini görüntüleyen muhabirlere neşeli bir selam vermeyi ihmal etmedi.

 

Onur Gülmek; önceki gece Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı yeni sevgilisi Balçiçek İlter ile görüntülendi. İlk kez çekilen ikili, el ele tutuşup, “Arkadaşlar aldığınız kareler yeterliyse biz gidelim” dedi.

 

Buse İskenderoğlu, şu sıralar Dalyan’da tatilin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz gün çamur banyosu yapan tescilli güzel, sosyal medya hesabından da kareler paylaştı. İskenderoğlu, İngilizce “Doğa ana” yazdığı fotoğraflarıyla kısa sürede binlerce beğeni topladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER