Oynatma Listesi
MAGAZİN

17 Ocak 2021 Magazin Haberleri Bülteni

17 Ocak 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Gülçin Ergül, önceki gün Nişantaşı City’s’deydi. Eski grup üyesi arkadaşı Cemre Kemer’in evlendiğini sosyal medyadan öğrendiğini belirtti.

 

İş insanı Mehmet Ali Çebi’yle geçtiğimiz haziran ayında sessiz sedasız evlenen Selin Demiratar, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Pandemiden dolayı tekliflere çok olumlu bakmadığını anlatan oyuncu, “Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna ise, “Kısmet, istiyoruz bakalım” cevabını verdi.

 

Feministlerin kadınları her alanda desteklemesi gerektiğini savunan Lipa, “Seks işçilerini de desteklememiz gerekir, bu da onların seçimi ve hakkı” çıkışını yaptı.

 

Itır Esen ve AKUT Vakfı’nın depreme farkındalık yaratmak adına düzenlediği ‘Sesimi Duyan Var Mı?’ projesine sosyal medyadan tepki yağdı.

 

"Artık herkes ev kıyafetlerine motive, evde kaldık" diyen oyuncu Hande Ataizi, "Çok evcimenim, istemeyerek de olsa öyle olduk. Bu derece değildik ama totaline baktığında evcimen insanım. Koronavirüs bizi daha da evcimen yaptı. Kitap falan okuduk, bir nevi kendimize, özümüze döndük. Yapmadığımız şeyleri yaptık. Biraz rutini bozmak her zaman iyidir. Bu tarafından da bakmak lazım. Elimizden bir şey gelmiyor yapacak bir şey yok, ya seve seve ya da seve seve."

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER