Oynatma Listesi
MAGAZİN

23 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

23 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Çeşme'de tatiline devam ediyor. Tüzünataç, son olarak ünlü bir beach'te arkadaşlarıyla eğlenirken görüntülendi.

 

Rosie Huntington-Whiteley, Instagram’da yaptığı paylaşımda Jason Statham ile ikinci bebeklerini beklediklerini duyurdu.

 

Özge Özberk, önceki gün Ortakent’teki bir beach’te görüntülendi. Arkadaş grubuyla sohbet eden oyuncu, sandalyesinden saatlerce kalkmadı.

 

Simge Ünal, hem iş hem de tatil için Ukrayna’ya gitti. Fırsat buldukça Odessa’da denize giren model, üç beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı. Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan Ünal, önümüzdeki günlerde Kasablanka’ya geçecek.

 

ABD sinemasının kalbinin attığı Hollywood’da özellikle kadın oyuncuların yaşlarının ilerlemesiyle gözden düştükleri bilinir. 54 yaşındaki Hollywood yıldızı Nicole Kidman da yaş mağduriyetini yaşayan oyunculardan biri olduğunu açıkladı. Oscar ödüllü Avustralyalı yıldız 40’lı yaşlarındayken yaş ayrımcılığına uğradığını, “çöpe atılarak” sektörden uzaklaştırılmak istendiğini ama tüm bunları yapmayı hedefleyen yapımcılarla mücadele ettiğini belirtti. Nicole Kidman, Sunday’s You dergisine verdiği röportajda, “Bu mücadele kapsamında benim de rol alacağım ve kadınların izlemek isteyeceği filmler çekmek için yapım şirketi kurmak zorunda kaldım” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER