Oynatma Listesi
HABERLER

26 Temmuz 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Günün öne çıkan haberlerini sizler için derledik.

MİT İstanbul'da yeni kalesine kavuşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılış töreninde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Milli İstihbarat Teşkilatımızın, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Emniyet Teşkilatımız ile yurt içinde ve yurt dışında yürütmüş olduğu ortak operasyonlar sayesinde PKK lider kadrosu adeta hareket edemez hale getirilmiştir' dedi.

MSB'den Türk Bayrağı'nı yakanlara sert tepki!

Yunanistan'ın Selanik kentinde Türk Bayrağı'nın yakılmasına ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika çok sert açıklama geldi. Açıklamada "Şanlı Bayrağımıza uzanan kirli eller kırılır" ifadelerine yer verildi.

Pınar Gültekin'in katilinin iş yeri kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın ‘Cüce’ adlı barı kapandı. İsim Levhası siyah naylon ile kaplanarak kapatıldı. Duvarlarına boya ile ‘katil’ yazıldı.

Çalışan annelere verilen destek artırıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çalışan annelere verilen eğitimli bakıcı desteğinin bu yıl aylık 200 eurodan 300 euroya çıkarıldığını açıkladı.

Yunan Kilisesi liderinden küstah sözler!

Selanik metropoliti Anthimos’un çağrısı üzerine önceki akşam Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesine tepki olarak özel ayin düzenlenen Selanik’teki Hagia Sophia kilisesinin avlusunda toplanan “Kutsal Tabur” isimli aşırı sağcı örgüt üyesi göstericilerin Türk bayrağı yakmasına izin verilmesine Türkiye sert tepki göstermişti. Atina’da düzenlenen ayinde ise Yunan kilisesi lideri Yeronimos, haddini aşan ifadeler kullandı ve "Bugün olanlar (Ayasofya’da kılınan ilk namaz) medeniyet adına utandırıcıdır, küstahlık ve insanlığın inkârıdır” dedi.

 
GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER