Oynatma Listesi
MAGAZİN

6 Aralık 2020 Magazin Haberleri Bülteni

6 Aralık 2020 Magazin Haberleri Bülteni

İlişkilerinde kısa bir ayrılık yaşayan Hadise ve Kaan Yıldırım, tekrar bir araya geldi. Oyuncu, Instagram’dan paylaştığı romantik bir fotoğrafla takipçilerinin gönlüne su serpti. Sevgilisiyle ateş başında çekildiği kareyi yayınlayan Yıldırım, aşklarına devam ettiklerini gösterdi.

 

Karantina sürecini eşi Pınar Dilek ve Kızı Liya ile Almanya’daki evlerinde geçiren Tarkan, alışveriş anını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Bahar Candan'ın dudaklarındaki değişiklik dikkat çekti. Candan'ın son hali takipçilerini ikiye böldü.

 

Meslektaşı Hilal Altınbilek’le aşk yaşadığı iddia edilen Kerem Alışık, önceki gün Bebek’te spor yaparken objektiflere takıldı. Maske ipi kulaklarına zarar verince bir dükkandan başka maske alan oyuncu, gazetecileri fark edince yolunu değiştirdi. Kendisini takip eden muhabirleri sürekli yön değiştirerek, ters köşe yapmaya çalışan Alışık, soruları cevapsız bıraktı.

 

Demet Şener, koronavirüs sebebiyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen yeni mağazasını açtığına pişman olmadığını söyledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER