Oynatma Listesi
MAGAZİN

7 Haziran 2020 Magazin Haberleri Bülteni

7 Haziran 2020 Magazin Haberleri Bülteni

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde saçını sarıya boyatıp, unuttuğu kaşlarını aynı renk yapmak için Nişantaşı’ndaki kuaföründeydi.Bir dönem kaşlarıyla olay olan İdo Tatlıses’e espriyle karışık göndermede bulunan şarkıcı, “O gün mutlulukla eve gittim, bir baktım İdo Tatlıses yaş 14... Şimdi yakışıklı, o kaşlarından eser yok” dedi.

Demet Şener ve eşi Cenk Küpeli, Etiler’de görüntülendi.Kendi adını taşıyan giyim markasıyla ilgilendiğini belirten model, “Şu anda online satışta iyi çıkış yakaladık. İnsanlar özümsedi. O yüzden tatil planlarından çok, markama ağırlık vereceğim” şeklinde konuştu.

Kanal D’de ekrana gelen ‘Hekimoğlu’ dizisinde rol alan Damla Colbay, tatile İzmir’e gideceğini söyledi.Oyuncu, “Karantina döneminde hep evdeydim. Normalleşmeye geçince birazcık adapte sorunu oldu. Önlemleri esnetmemek lazım. Maskelerimizi takalım” diye konuştu.

Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan’a, velayeti kendisinde olan çocuğunu olumsuz olaraketkilediğini belirterek dava açtı

Alışveriş yapmak için uzun bir aradan sonra dışarı çıktığını söyleyen oyuncu Büşra Develi, “Evden ilk kez ayrılıyorum desem doğrudur. Daha dışarı alışamadım, o yüzden hemen gitmek istiyorum” diyerek, motosikletiyle evinin yolunu tuttu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER