Oynatma Listesi
HABERLER

7 Mart 2020 Günün Özeti Milliyet'te

7 Mart 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Küresel bir kriz haline gelen koronavirüs nedeniyle ölü sayısı 3 bin 500'ü aştı. Dünya çapında 101 bin 400'ün üzerinde kişiye bulaşan virüs nedeniyle sayısız önlem alınsa da Covid-19'un önüne geçilemiyor. Son olarak dün, Fransa'da yaşayan Mersinli bir Türk olan Halil Bıçkı'nın hayatını kaybetmesi, Türkiye'de büyük yankı buldu. Cenazenin ülke dışına çıkmasına izin vermeyen Fransa'daö ölü sayısı 11'e yükseldi. Halil Bıçkı, Salı günü Fransa’da defnedilecek. İtalya'da koalisyon ortağı Demokrat Parti'li Nicola Zingaretti, corona virüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. İran'da ise Tahran Milletvekili Fatma Rehber, yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Yunanistan güvenlik güçleri Pazarkule Sınır Kapısı önündeki barikatta bekleyen ve sınıra yaklaşan sığınmacılara gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti.

Demirören Medya Center, bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü özel bir sergiyle kutluyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması ve kadın emeğinin görünür kılınması için geliştirilen proje kapsamında Demirören Medya bünyesinde çalışan 80 kadının portresi 'Buradayım' başlıklı bir sergide toplandı.

Sarı-Kırmızılılar şimdiden Monaco ile görüşmeleri başlatırken, Henry Onyekuru için talep edilen bonservis bedeli, Cim Bom’u yine kiralama formülüne itiyor.

Evlilik programında arkadaşı olduğu Sevgi Akiska'nın "Teyze mi oluyorum?" sorusuna sus işareti yapan bir emojiyle karşılık veren Hanife Gürdal'ın tepkisi, akıllara 'hamilelik' iddialarını getirdi

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER