Oynatma Listesi
HABERLER

AK Parti Çukurova ilçe binasına saldırı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, "Çukurova ilçe binamıza silahlı saldırıyı kınıyoruz. Suçlunun en kısa sürede bulunacağına inanıyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabından Çukurova İlçe Başkanlığı binasına silahlı saldırı düzenlendiğini duyurdu. Kandemir paylaşımında "Çukurova ilçe binamıza yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Suçlunun en kısa sürede bulunacağına inanıyoruz. Tüm teşkilatımıza geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

"KİRLİ PLANLAR YAPILIYOR OLABİLİR"

CNN Türk yayınında konuşan Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Coşkun Başbuğ, "Birileri sokakları hareketlendirmek için bir takım kirli planlar yapılıyor olabilir. Süre azaldıkça benzer provokasyonların yapıldığını görüyoruz. Siyasi yetkililere bu yükselen tansiyonu düşürmek için büyük bir görev düşüyor. Meral Akşener'in yaptığı ilk açıklamayı eleştirmiştik. Çünkü yapılacak açıklamaların insanları itidale davet ediyor olması gerekir. Eğer sert açıklamalar yaparsanız süreçte tansiyon yükselir. Kaftancıoğlu'nun açıklamaları da doğru değildi. Şimdi AK Parti binasına benzer bir saldırı yapıldı. Seçim yaklaştıkça bu gibi oyunlar kurgulanabilir. Uyanık olmalıyız." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Provokasyonlara karşı bütün milletimizin dikkatli olması gerekiyor. Bu saldırıyı kınıyoruz, lanetliyoruz. Bütün partilerin bu saldırılara karşı ortak bir tavır olmaları gerekiyor. Saldırıda bir kişinin gözaltına alındığı bilgisi var." dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER