Oynatma Listesi
MAGAZİN

Arda Türkmen ve Melodi Erbirliler'in düğününde panik anları! Gelinliğin üzerine maytap düştü

Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir birlikte olduğu fenomen Melodi Erbirliler ile dün akşam görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Gelin ve damadın maytapla karşılandığı anlarda talihsiz bir olay yaşadı. Elindeki maytabı düşüren fenomen Sibil Çetinkaya, gelinlik yanmadan maytabı aldı.

Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, uzun bir süredir düğün hazırlıkları yapıyordu. Heyecanlarını sık sık paylaşımlarında da gösteren çift, dün akşam Beşiktaş'taki bir otelde dünyaevine girdi.
Çiftin evet dediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan ünlü şef Melodi Elbirliler'e Bodrum tatilindeki akşam yemeğinde evlenme teklifi etmişti.
200 kişinin katıldığı düğün töreninde gelin Melodi Elbirliler'i; sosyal medya fenomeni arkadaşları da yalnız bırakmadı.
Daha önce oyuncu Burak Yörük ile yaşadığı aşkla tanınan fenomen Sibil Çetinkaya'nın da aralarında bulunduğu bir grup, gelin ve damadı ellerinde maytapla karşıladı.
O anları bir yandan telefonla kayda alan Çetinkaya, elindeki maytabı gelinliğin kuyruk kısmına düşürdü. Gelinin peşinden koşarak maytabı alan fenomen, adeta faciayı önledi.
"HAYATIMIN EN BÜYÜK KAZASINI YAPIYORDUM"
"Bir anlık dalgınlığından dolayı çığlık çığlığa gelinin peşinden koşan Çetinkaya, o anları 450 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak "Az önce hayatımın en büyük kazasını yapmak üzereydim. Bittim ben" ifadelerini kullandı.
Arda Türkmen-Melodi Elbirliler'in düğününden kareler sosyal medyada paylaşılırken; ünlü şef düğünden bir kareyi "Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz" notuyla yayınladı.
Ayrıca 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, düğününde üç farklı gelinlik giymeyi tercih etti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER