Oynatma Listesi
MAGAZİN

Atletico Madrid de 'Ateşe Düştü!' Mert Demir paylaşımı olay oldu

İspanya'nın dünyaca ünlü futbol kulübü Atletico Madrid, TikTok hesabından İstanbul sokaklarında Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' parçasıyla paylaşım yaptı. Kulübün paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda özel bir davete katılmıştı. Çıkışta soruları yanıtlayan oyuncu, Mert Demir'in Ateşe Düştüm parçasında vokalistlik yaptığı iddialarına, "Evet, vokal yapan benim" demişti. Aşk iddialarına ise "Durun bakalım" diyerek gülümsemişti.

"TATLI BİR ANI OLDU"

Mert Demir ise Kuruçeşme'de ayaküstü soruları yanıtlamıştı. Serenay Sarıkaya ile 'Ateşe Düştüm' şarkısında kendilerine bir anı kalsın diye birlikte söylediklerini dile getiren Mert Demir, "Şarkı çok güzeldi, aktı gitti. Kendi aramızda bir şeydi ama saklayabilmek çok mümkün olmadı. O da söylemiş sizlere. Tatlı bir anı oldu" demişti.

Rol aldığı dizi final yaptıktan sonra Bali tatiline giden Serenay Sarıkaya, ülkeye döner dönmez soluğu aşk yaşadığı konuşulan Mert Demir'in konserinde almıştı. Konser sonrası mekandan beraber ayrılan ikilinin aşkı, böylece belgelenmişti.

ATLETİCO MADRİD DE ATEŞE DÜŞTÜ!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mert Demir, son olarak futbol kulübü Atletico Madrid'in resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Taksim Meydanı’ndaki Atletico Madrid formasının videosunu çekerek TikTok sayfasından yayınlayan kulüp, paylaşımlarına Demir'in şarkısı 'Ateşe Düştüm'ü ekledi.

"SİZİ ZİYARETE GELDİK"

Geçmişte Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun da formasını giydiği Aletico Madrid, gönderilerine Türkçe olarak “Türk dostlarımız, sizi ziyarete geldik. Kalabilir miyiz?” diye yazdı.

Kulübün yaklaşık 16 milyon kişinin takip ettiği TikTok hesabına, Türk takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER