Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Özhaseki Kayseri'de iş insanlarıyla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle şehrin iş insanlarıyla bir araya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki “Memduh beyin liderliğinde, ağabeyliğinde, önderliğinde tüm başkanlarımız hep beraber kol kola girip çalıştılar” dedi. Başkan Büyükkılıç da ticarette, tarım ve hayvancılıkta, turizmde, eğitimde, sağlıkta, gastronomide, Kayseri’yi daha iyi noktalara taşımak için gayret ettiklerini söyledi.

Tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla, iş insanları, esnaflarla bir araya gelmeye özen gösteren ve sürekli istişareler yapan Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, genel sekreter yardımcıları, sanayici iş insanları, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri katıldı.

Burada iş insanlarına hitap eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sürecini ve deprem bölgesinde yapılan hizmetleri anlatarak, “Elhamdülillah çalışıyoruz, 110 bin kişilik bir işçi ordusu, mühendisi, mimari var. 950 küsur şantiyede üretmeye de devam ediyor, çok şükür” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER