Oynatma Listesi
HABERLER

Bakırköy ve Kağıthane'de trafikte dehşet anları!

Bakırköy ve Kağıthane'de yaşanan taksicilerin karıştığı kavgalar cep telefonu kameralarına yansıdı. Her iki olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bakırköy Fişekhane Caddesi'nde dün öğlen saatlerinde, taksici ve bir kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmada sinirlenen kişi, taksi şoförünün kapısını açtıktan sonra parmağını sallayıp "Sen görürsün" diyerek tehdit etti.

“ELİM KANIYOR GÖRMÜYOR MUSUN”

Daha sonra taksi şoförünün "Siz saldırın, ben göreceğim ha" demesi üzerine kavga ettiği kişi telefonuyla vuruyormuş gibi yaparak taksiciyi korkuttu. Ardından sinir krizi geçiren taksi şoförü aracının kapısına yumruk atıp elini yaraladı. Bir süre sonra eli kanlı bir şekilde aracından inen taksici, tartıştığı kişiye doğru "Saldırdı bana, elim kanıyor görmüyor musun" diye bağırdı. Sonrasında tartıştığı kişi, taksi şoförünün üzerine doğru yürüyüp tekme atmaya çalıştı. Vatandaşların araya girmesiyle taksi şoförü aracına binerek uzaklaştı. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Bir başka tartışma ise Kağıthane'de akşam saatlerinde Dr. Cemil Bengü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre taksi ve otomobilin karıştığı kaza sonrasında sürücüler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada, çevredeki vatandaşlar araya girerken, taksi şoförü, kavga ettiği sürücüye "Terbiyesizlik yapma, ben ilk defa kaza yapmıyorum. Terbiyesizlik yapma, devletin polisi var" diye bağırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER